Dragomir despre situaţia de la Sportul Studenţesc: Trebuie să înţelegem că fotbaliştii nu sunt sclavi

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că situaţia jucătorilor echipei Sportul Studenţesc s-a discutat în şedinţa Comitetului Executiv al FRF şi a precizat că grupările trebuie să înţeleagă faptul că fotbaliştii nu sunt sclavi.

228 afișări
Imaginea articolului Dragomir despre situaţia de la Sportul Studenţesc: Trebuie să înţelegem că fotbaliştii nu sunt sclavi

Dragomir despre situaţia de la Sportul Studenţesc: Trebuie să înţelegem că fotbaliştii nu sunt sclavi (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Nu cunosc situaţia de la Sportul Studenţesc, dar ce am văzut la televizor este fără precedent. Nu îmi place să văd asemenea situaţii, dar ăsta e adevărul. Federaţia are comisii care vor judeca. Ieri, în Comitetul Executiv, Dumitru Costin (n.r. - preşedintele AFAN) a ridicat această problemă şi trebuie să înţelegem că fotbaliştii nu sunt sclavi. Au familii, părinţi, trebuie să trăiască şi ei. Dacă cei de Sportul vor proceda precum Mititelu atunci va fi mai grav decât ce s-a întâmplat cu Universitatea Craiova. Sigur că sunt şi în Liga I foarte mulţi jucători neplătiţi, însă nu ca la Sportul", a spus Dragomir.

Meciul Sportul Studenţesc - Farul Constanţa, programat, sâmbătă, în etapa a XVI-a a Ligii a II-a, nu s-a disputat, după ce jucătorii echipei bucureştene au refuzat să intre pe teren, reproşând conducerii că nu au fost plătiţi de mai multe luni.

În cursul dimineţii de sâmbătă, părinţii mai multor jucători, nemulţumiţi de întârzierile salariale din ultimele luni, şi patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, s-au înjurat şi ameninţat reciproc. Părinţii au ajuns la stadionul echipei Juventus din Colentina, unde era programată întâlnirea, cu aproximativ două ore înaintea meciului, iar la sosirea lui Şiman i-au reproşat acestuia modul în care conduce clubul. Ei i-au solicitat lui Şiman să le dea dezlegări în alb jucătorilor dacă nu doreşte să-i plătească. Discuţiile dintre patron şi părinţi au degenerat, la un moment dat ajungîndu-se la injurii şi ameninţări de ambele părţi.

Sportul Studenţesc ocupă locul 2 în Seria I a Ligii a II-a, cu 25 de puncte, fiind devansată după ce nu a disputat partida cu Farul de echipa CF Brăila, care a acumulat 26 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici