Dragomir: Îi recomand lui Contra să se liniştească pentru că altfel va fi aspru sancţionat

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, i-a recomandat antrenorului echipei Petrolul, Cosmin Contra, care i-a adresat cuvinte injurioase arbitrului Cristian Balaj la meciul cu Gaz Metan Mediaş, să se liniştească pentru că altfel va fi aspru sancţionat.

108 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Îi recomand lui Contra să se liniştească pentru că altfel va fi aspru sancţionat

Dragomir: Îi recomand lui Contra să se liniştească pentru că altfel va fi aspru sancţionat

De altfel, oficialul LPF a adăugat că pentru incidentele şi protestele de la finalul acelei partide Cosmin Contra nu poate scăpa fără să fie judecat de Comisia de Disciplină.

"Am văzut că nişte jucători ţineau de un antrenor să nu îi dea un cap în gură unui arbitru care arbitrase chiar corect. Asta nu e în regulă. Şi îi recomand domnului Contra să se liniştească. Mai nou văd că ameninţă şi el că pleacă. La câţi au plecat, că mai pleacă unul sau altul nu e nicio pagubă. Problema este să-şi vadă de treabă, iar asemenea manifestări să nu mai aibă loc pentru că altfel va fi aspru sancţionat. Mai ales că FRF a repus acum Liga în drepturi prin regulament şi antrenorii vor fi judecaţi tot la LPF. Şi vor fi pedepse foarte aspre. Inclusiv pentru antrenori. Ţinând cont de raportul arbitrului şi al observatorului federal, nu poate nimeni să oprească ca antrenorul Contra să nu fie judecat de Comisia de Disciplină. Iar el e şi recidivist. Chiar dacă e mai coleric, îi recomand să se liniştească. Contra nu a avut dreptate", a spus Dragomir.

Formaţia Petrolul Ploieşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost înscris de Vitinho, în minutul 80, după o fază contestată de oaspeţi, care au susţinut că mingea nu a depăşit linia porţii. După fluierul final al partidei, centralul Cristian Balaj i-a arătat cartonaşul roşu tehnicianului Cosmin Contra, care a fost extrem de nervos din cauza arbitrajului.

Preşedintele Ligii a menţionat că arbitrajele din etapa a X-a a Ligii I au fost foarte slabe în special la meciurile FC Vaslui - Steaua şi FC Botoşani - Universitatea Cluj. "Am avut o etapă tumultuoasă cu arbitraje aproape nevăzute până acum. Nici pe timpuri grele n-au fost aşa arbitraje proaste. N-am să înţeleg niciodată ce l-o fi găsit pe acel arbitru de la Vaslui să arbitreze în halul ăla, nu ştiu. Nu cred că Steaua ar fi implicată în arbitrajul prost făcut de Colţescu. Eu înţeleg să ai o zi proasă, să arbitrezi mai slab. La Botoşani a fost un meci fără istoric aşa, şi s-au dat atâtea cartonaşe aiurea. N-am să îl înţeleg pe puştiul ăsta, Petrescu, de ce procedează aşa", a afirmat Dragomir.

El a adăugat că Sebastian Colţescu, centralul partidei de la Vaslui, a greşit când a decis să se facă arbitru. "Cum să faci asemenea greşeli precum Colţescu? Eu îi scot vinovaţi şi pe tuşieri, care prin căştile astea puteau să îi transmită lui Colţescu ce e bun şi ce e rău în timpul meciului. Colţescu a greşit cel mai mult când s-a apucat de arbitraj. Multe derbiuri date pe mâna unor oameni ca el au fost stricate de aceşti arbitri. Nu au moral de competiţie mare, sunt cu moralul la pământ. Poate Colţescu e stelist, dar nu cred că Steaua se implică în astfel de probleme", a precizat preşedintele Ligii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici