Dragomir: Îi respect decizia lui Pavel, dar nu o înţeleg

Fosta jucătoare Ruxandra Dragomir, candidată la preşedinţia FRT, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că îi respectă decizia lui Andrei Pavel de a-l susţine pe Florin Segărceanu pentru şefia federaţiei, dar nu înţelege de ce tenismanul a sprijinit-o iniţial, iar apoi s-a răzgândit.

14 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Îi respect decizia lui Pavel, dar nu o înţeleg

Dragomir: Îi respect decizia lui Pavel, dar nu o înţeleg (Imagine: Mediafax Foto)

"Am avut o discuţie cu Pavel şi mi-a argumentat că a ales să nu mă mai susţină pe mine, ci pe Segărceanu pentru că au o istorie comună. Sunt foarte dezamăgită pentru că el m-a contactat iniţial pe mine şi a vrut să facă parte din echipa mea. Dacă el a decis să schimbe este opţiunea lui. Îi respect decizia, dar nu o înţeleg. Nu pot să ştiu de ce a ales să meargă în cealaltă direcţie", a spus Ruxandra Dragomir.

Ruxandra Dragomir crede că nu ar fi avut vreun contracandidat la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Tenis dacă Florin Segărceanu şi Andrei Pavel alegeau să rămână în echipa ei pentru conducerea FRT. "Cu siguranţă că noi am fi câştigat dacă ei rămâneau cu mine în echipă. Împreună cu Andrei şi cu Segărceanu nu cred că am fi avut contracandidaţi. Acum, principalul contracandidat al meu pentru funcţia de preşedinte este Dumitru Hărădău. În opinia mea, Florin Segărceanu nu are nicio şansă. El oricum a făcut parte din federaţie ca vicepreşedinte zece ani. Dacă nu a reuşit să schimbe ceva atunci, nu cred că ar putea să o facă de acum încolo", a precizat Dragomir.

Dragomir nu ştie dacă ar putea colabora cu Florin Segărceanu după alegerile din 11 decembrie. "Eu nu cred că Florin Segărceanu este cel mai potrivit pentru această funcţie. Nu ştiu dacă aş putea să fac parte din echipa lui în caz că el câştigă alegerile, încă nu-i cunosc programul. Rămâne de văzut. Eu nu sunt ranchiunoasă. Dacă voi câştiga trebuie să mă gândesc dacă îl voi coopta şi pe el. Dacă m-a minţit o dată, se mai poate întâmpla", a precizat Dragomir.

Jucătorul Andrei Pavel a declarat că îl susţine pe fostul căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis, Florin Segărceanu, care şi-a lansat, vineri, candidatura la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Tenis, deşi cu mai mult timp în urmă ambii îşi exprimaseră sprijinul pentru o Ruxandra Dragomir.

Candidaţii pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis sunt fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir, preşedintele interimar Dumitru Hărădău şi fostul căpitan-nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Florin Segărceanu. Alegerile pentru postul de conducere al FRT vor avea loc la 11 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici