Dragomir: Îmi doresc revenirea în Grupa Mondială la Cupa Davis şi Cupa Federaţiei

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, a declarat că pentru anul 2010 îşi doreşte revenirea în Grupa Mondială atât în Cupa Davis, a naţionalei masculine a României, cât şi în Cupa Federaţiei, a celei feminine.

15 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Îmi doresc revenirea în Grupa Mondială la Cupa Davis şi Cupa Federaţiei

Dragomir: Îmi doresc revenirea în Grupa Mondială la Cupa Davis şi Cupa Federaţiei (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"În 2010 ne va aştepta un meci foarte greu, din fericire, băieţii vor avea un tur liber şi vor juca abia în luna mai. Eu îmi doresc şi sper din tot sufletul într-o calificare în Grupă Mondială atât pentru Cupa Davis, cât şi pentru Cupă Federaţiei, unde joacă feţele. Ele vor jucă pe 1 februarie. Să sperăm că această criză se va sfârşi odată şi odată. Sper că anul 2010 să fie unul mai bun din toate punctele de vedere. În ceea ce priveşte tenisul şi federaţia, prin programele pe care eu le-am gândit, vor fi pe un drum ascendent", a precizat conducătorul FR de Tenis

Mă bucur că am reuşit să creez un staff executiv foarte competent

"A fost un an greu, din unele puncte de vedere, dar a fost plăcut din alte puncte de vedere. Mă bucur că am reuşit să creez un staff executiv foarte competent, care cu siguranţă mă va ajută foarte mult în proiectele viitoare. A fost greu din cauza scandalurilor inevitabile pe care probabil că orice companie sau federaţie le are, dar, în continuare, eu cred foarte mult în proiectele pe care le am, în strategia pe care mi-am propus-o şi în persoanele cu care lucrez", a mai spus Dragomir.

Este trist ceea ce se întâmplă cu premiile de la turneul Masters de anul trecut

"Este trist ceea ce se întâmplă cu premiile de la turneul Masters de anul trecut. Ultima data când am vorbit cu domnul Sever Mureşan a fost acum vreo trei luni şi mi-a spus că se vor rezolva problemele cu premiile. M-a sunat şi mama Elenei Bogdan, care mi-a spus că au fost sistate plăţile pentru biletele de avion. Nu ştiu ce să mai zic. Este o situaţie care nu am vrea să se mai repete. Nu cred că un astfel de turneu ar mai putea fi organizat de domnul Mureşan, pentru că nu ar mai avea credibilitate", a declarat Ruxandra Dragomir.

Turneul Masters de la Bucureşti, ce a avut loc la finele lunii noiembrie 2008, a fost dotat cu premii în valoare de 600.000 de euro, ce au constat constat în obiecte. Astfel, câştigătorii de la masculin şi de la feminin au fost recompensaţi cu câte o casă. Ocupanţii locului doi trebuiau să primească câte o maşină de teren, iar poziţia a treia a fost recompensată cu plata biletelor de avion pentru anul 2009, la deplasările la competiţii. Sportivii care s-au clasat pe locul patru, au primit computere în valoare de 2.000-2.500 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici