Dragomir: În doi-trei ani cred că Mircea Lucescu o ia razna dacă revine în România

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a negat zvonurile potrivit cărora antrenorul Mircea Lucescu este dispus să investească în FC Dinamo şi a precizat că tehnicianul "o ia razna în doi-trei ani" dacă revine în Liga I.

151 afișări
Imaginea articolului Dragomir: În doi-trei ani cred că Mircea Lucescu o ia razna dacă revine în România

Dragomir: În doi-trei ani cred că Mircea Lucescu o ia razna dacă revine în România (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Mircea Lucescu nu vine în România. Mircea Lucescu e de alte ţări, de bani mulţi. Ce, vine în sărăcia asta aici? Cred că se şi îmbolnăveşte, în 2-3 ani cred că o ia razna dacă vine. Păi Mircea Lucescu e vreun fraier, a strâns bani ca să îi piardă?", a spus preşedintele Ligii.

În schimb, el crede că Mircea Lucescu se va despărţi de Şahtior Doneţk. "Cred că va pleca de la Şahtior. Nu îl dă afară. El are o relaţie cu Ahmetov extraordinară, când pleacă o să îi dea ăla şi un milion-două bonus", a precizat Dragomir.

Preşedintele susţine că FC Dinamo se confruntă cu probleme destul de mari în această perioadă, dar nu a dorit să ofere alte amănunte. "Sunt probleme la Dinamo. Am înţeles că Negoiţă e bine intenţionat. Am vorbit cu el, iar Dinamo trebuie să facă ceva. Nu poţi să laşi aşa, la voia întâmplării, o echipă de primă ligă. La Comitetul Executiv am mai aflat şi altceva legat de Dinamo. Legat de... actuala stare de fapt de la Dinamo", a afirmat oficialul LPF.

El a adăugat că omul de afaceri Ionuţ Negoiţă poate susţine singur clubul Dinamo. "Nu cred că Negoiţă are intenţii bune fără bani buni. Asta e convingerea mea. Nu poţi să spui că te duci să cumperi o maşină dacă nu ai banii. Cu domnul Badea n-am mai vorbit, a fost bolnăvior şi eu n-am vrut să îl deranjez. Am înţeles că a avut o problemă cu glanda", a explicat preşedintele LPF.

Dragomir este impresionat însă de evoluţia echipei Dinamo, care are trei victorii consecutive de la reluarea campionatului: "V-am spus eu, Ţălnar (n.r. - antrenorul formaţiei Dinamo, Cornel Ţălnar) n-are el aspect comercial, dar e dat naibii ca antrenor. L-am avut jucător la Braşov, era un copil foarte serios. Dar natura n-a fost prea darnică cu el, asta este".

Preşedintele LPF a atenţionat cluburile că riscă scanţiuni mari dacă suporterii proprii vor folosi în continuare torţe, fumigene şi artificii pe stadioanele din Liga I. "Petrolul şi Rapid sunt total în afara regulamentului cu acele fumigene şi torţe. Atrag atenţia tuturor cluburilor că vor suporta consecinţele regulamentului. Vor fi pedepse foarte mari. Nu contează că au probleme financiare sau nu. Ce înseamnă asta? Dacă toţi avem probleme financiare atunci să spargem capetele altora şi să îi băgăm în spitale. Ce, suntem o ţară de nebuni?", a mai spus Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici