Şahtior îi oferă şase milioane de euro pe an lui Allegri pentru a-l înlocui pe Lucescu

Conducerea clubului Şahtior Doneţk i-ar fi făcut o ofertă de şase milioane de euro pe an antrenorului italian Massimiliano Allegri, pentru a prelua din sezonul viitor conducerea tehnică a grupării ucrainene, îndeplinită în acest moment de Mircea Lucescu, a scris, luni, presa italiană.

400 afișări
Imaginea articolului Şahtior îi oferă şase milioane de euro pe an lui Allegri pentru a-l înlocui pe Lucescu

Şahtior îi oferă şase milioane de euro pe an lui Allegri pentru a-l înlocui pe Lucescu (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"A sosit o ofertă stelară din Ucraina pentru Massimiliano Allegri. Şahtior Doneţk intenţionează să-l înlocuiască pe Mircea Lucescu cu tehnicianul originar din Livorno, căruia i-a oferit un contract pe patru ani, cu şase milioane de euro net pe sezon", a notat Calciomercato.it, citând Corriere dello Sport.

Lucescu, în vârstă de 67 ani, se află la Doneţk din 2004, timp în care echipa miliardarului Rinat Ahmetov a câştigat de şase ori campionatul Ucrainei. Presa din ţara vecină a notat după eliminarea echipei Şahtior din optimile de finală ale Ligii Campionilor că Lucescu intenţionează să nu mai continue la Doneţk.

Cu 10 etape înaintea finalului campionatului Ucrainei, Şahtior Doneţk ocupă primul loc în campionat, având un avans de 13 puncte faţă de formaţia clasată pe locul 2, Dnepr.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici