Dragomir: În locul rapidiştilor jucam cu Steaua pe Arena Naţională şi încasam un milion de euro

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, susţine că în locul conducătorilor FC Rapid ar fi stabilit ca partida cu Steaua din etapa a XXVI-a a Ligii I să se dispute pe Arena Naţională şi ar fi obţinut astfel 1 milion de euro din vânzarea biletelor.

245 afișări
Imaginea articolului Dragomir: În locul rapidiştilor jucam cu Steaua pe Arena Naţională şi încasam un milion de euro

Dumitru Dragomir (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"E un clasic al Bucureştiului. Din punct de vedere istoric este un meci extraordinar. Eu să fi fost în locul celor de la Rapid jucam pe Arena Naţională şi făceam încasări pentru toată primăvara. Făceam un milion de euro încasări acolo, vă spun sigur. Dar pentru asta trebuie manageri cărora să le placă banii", a spus Dragomir.

Întrebat dacă Steaua va câştiga la 4-5 goluri diferenţă, Dragomir a răspuns: "E pe dracu... Dar, la fotbal e posibil orice".

Anunţul lui Gigi Becali de a premia cu câte 5.000 de euro fiecare gol marcat de la scorul de 3-0 este în opinia preşedintelui LPF o strategie de marketing. "De aia vine lumea la Steaua, Gigi Becali e un şef de marketing ieşit din comun. În proporţie de 60-70 la sută stadioanele se umplu datorită lui Becali. Ştie să facă marketing ca nimeni altul", a explicat oficialul Ligii.

În ceea ce priveşte intenţia clubului Steaua de a sărbători câştigarea titlului pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", la finalul partidei din deplasare cu CFR Cluj, din etapa a XXVIII-a a Ligii I, Dragomir a menţionat că membrii comisiilor vor acorda sancţiuni dacă se încalcă regulamentul. "Vom vedea dacă e regulamentar sau nu după eveniment. Îi las să facă ce vor. Apoi, dacă au greşit, vor fi sancţionaţi. Dacă există ceva care să îi oprească în regulament au şi ei meseriaşi care să citească. E Argăseală acolo, care ştie regulamentul", a afirmat oficialul LPF.

El a adăugat că folosirea unor tricouri cu drapelul României imprimat nu reprezintă o problemă. "Păi dacă americanii au voie să îşi învelească fundul cu steagul Americii noi nu avem voie să îl punem pe piept? Ce e aia? Noi să nu facem ceva în afara legii. Ei (n.r. - jucătorii echipei Steaua) pot să joace cu tricourile de campioni care au obligatoriu tricolorul pe el. Clujul nu e în România? Atunci de ce e periculos acolo? Nu avem voie în ţara noastră să defilăm cu steagul României?", a precizat preşedintele Ligii.

Dragomir sfătuieşte conducerea FC Steaua să îl transfere pe fundaşul formaţiei Petrolul Sony Alcenat. "Fundaşul dreapta de la Petrolul dacă joacă la Steaua fac pariu că se vinde cu 10 milioane de euro. Are nişte calităţi cum rar are un alt fundaş din lume", a explicat Dumitru Dragomir.

Gabi Balint şi Mihai Stoichiţă sunt două variante bune pentru postul de antrenor principal al echipei FC Vaslui, susţine Dragomir. "Am vorbit cu domnul Porumboiu, ne ceartă de azi-dimineaţă că are nişte probleme pe la comisii, dar noi nu putem să ne ducem la comisii. Nu l-am întrebat dacă negociază cu Balint. La Vaslui trebuie un antrenor calm, care nu se enervează, care ascultă şi dă din cap. Eu pe Stoichiţă l-aş lua, el e un diplomat. Şi Balint e un om liniştit. Nu s-a gândit rău la ei. Trebuie să fie un antrenor care să dea din cap şi să zică «Da, da, da, da, da»", a afirmat el.

În acelaşi timp, preşedintele LPF consideră că o alianţă între patronii Adrian Porumboiu (FC Vaslui) şi Ioan Niculae (Astra Giurgiu) ar rezista maxim o lună. "Eu nu cred că e posibil. Amândoi sunt orgolioşi, au reuşit în viaţă, au posibilităţi financiare fenomenale. Ei ar putea să facă o alianţă, dar ar dura cam o săptămână... maxim o lună", a adăugat oficialul LPF.

Dumitru Dragomir susţine că formaţia Viitorul Constanţa are valoare de Liga I, dar se teme ca jucătorii tineri din lot să nu clacheze în lupta pentru evitarea retrogradării. "Îmi pare rău de Hagi pentru că a băgat bani mulţi şi e munca lui acolo. Sunt puţini aceşti oameni. Hagi e de respectat şi pentru ce a făcut, dar şi pentru ce face. Nu ştiu ce o să facă echipa, sunt tineri, să nu clacheze acum pe final. Ca valoare aşa, ar trebui să scape de retrogradare. Sper să nu cadă psihic, să nu intre cu emoţii şi astea, e greu. Dar eu sper să rămână în Liga I", a explicat Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici