Dragomir: Intrarea celor de la Steaua în "silenzio stampa" este o tâmpenie

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că intrarea în "silenzio stampa" a jucătorilor, antrenorilor şi a celorlalţi oficiali ai FC Steaua este o "tâmpenie", deoarece războiul cu presa nu l-a câştigat nici măcar fostul preşedinte al SUA Richard Nixon.

118 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Intrarea celor de la Steaua în "silenzio stampa" este o tâmpenie

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir (Imagine: Cosmin Moţei/Mediafax Foto)

"Când mai greşesc îi ciupim, dar nu e bine nici să fie o campanie de presă împotriva lor. Ei au început, dar au fost decenţi şi s-au oprit. Şi ei sunt oameni, se mai supără şi ei. Nu e bine însă să pui botniţă presei. În general mass-media câştigă toate războaiele, nu luptele, războaiele. Iar o echipă care intră în silenzio stampa nu poate decât să piardă luptele şi în final războiul. Cu presa nu a câştigat nici Nixon şi câştigă cineva aici? Asta cu silenzio stampa este o tâmpenie. Nu faci decât să îţi pui toată presa în cap şi să îţi găsească şi ce nu este adevărat. Şi o să cedezi după ce te-a băgat în hazna definitiv", a explicat Dragomir.

Jucătorii şi membrii stafului echipei Steaua Bucureşti au decis să intre în"silenzio stampa" începând din 10 octombrie, informarea suporterilor despre activităţile zilnice făcându-se pe site-ul oficial al clubului şi pe pagina de Facebook.

Oficialul LPF pune rezultatele slabe ale formaţiei Steaua din Liga Campionilor pe seama plecării unor fotbalişti. "Toată lumea se aşteaptă ca Steaua să aibă nişte rezultate deosebite, dar când ai dat drumul la 2-3 jucători echipa a scăzut cu 10-20 la sută. Iar în competiţia asta un jucător de valoare dacă lipseşte atunci capotezi", a adăugat preşedintele.

Portarul lituanian Giedrius Arlauskis nu este o soluţie pentru înlocuirea lui Ciprian Tătăruşanu în situaţia în care acesta pleacă în străinătate, susţine Dragomir. "În ceea ce mă priveşte, Arlauskis nu este o soluţie. Păi a apărat patru meciuri în trei ani la Rubin Kazan. Eu l-aş lua pe ăsta de la CFR Cluj (n.r. - Mario Felgueiras), dacă vreau portar din ţară ca lumea", a afirmat oficialul Ligii.

În altă ordine de idei, Dragomir a precizat că oferta privind funcţia de vicepreşedinte al LPF făcută în vară atacantului Ionel Dănciulescu rămâne valabilă. "Eu i-am făcut la momentul respectiv o ofertă lui Dănciulescu. Dar nu mi-a dar niciun răspuns. El trebuia să îmi dea un răspuns, dar poate nu i-a convenit atmosfera. Că aici, la mine la Ligă, e atmosferă de armată, toată lumea e în joc de glezne. De sus până jos toată lumea ştie ce are de făcut în fiecare minut. Dănciulescu e un băiat serios şi oferta pentru el rămâne. Dar depinde de el, de comportamentul pe care îl va avea", a mai spus Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici