Dragomir: Mă aşteptam la acest rezultat

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că victoria obţinută de VfB Stuttgart, scor 2-0, cu FC Timişoara, în turul play-off-ului Ligii Campionilor, este un rezultat la care se aştepta, iar succesul echipe germane este meritat.

13 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Mă aşteptam la acest rezultat

Dragomir: Mă aşteptam la acest rezultat (Imagine: Mediafax Foto)

"Jucătorii echipei din Stuttgart sunt de o valoare fenomenală. Sincer, mă aşteptam la acest rezultat, iar victoria lor este absolut meritată. A fost şi lipsa de experienţă a echipei bănăţene şi presiunea prea mare asupra jucătorilor tineri. Nu mai este nicio şansă de calificare pentru meciul retur, dar o să vedeţi că FC Timişoara va face o figură frumoasă în Liga Europa, cred că o să treacă de grupe", a precizat Dragomir la Digi Sport.

Conducătorul LPF consideră că atacantul român al echipei germane, Ciprian Marica, s-a aflat printre cei mai buni jucători de pe teren: "Echipa bănăţeană nu a jucat ca la meciul cu Şahtior. Cred că nemţii au evoluat exact partitura care a jucat-o FC Timişoara împotriva lui Şahtior Doneţk. Marica a fost cel care a făcut practic primul gol. Rămân la părerea că Patilimon ar fi trebuit să iasă mai mult în faza penaltiului".

Formaţia FC Timişoara a pierdut, marţi, cu scorul de 0-2 (0-2), meciul susţinut pe stadionul Dan Păltinişanu, în compania echipei germane VfB Stuttgart, contând pentru prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici