FC Timişoara - Vfb Stuttgart, scor 0-2 - GALERIE FOTO

Formaţia FC Timişoara a pierdut, marţi, cu scorul de 0-2 (0-2), meciul susţinut pe stadionul Dan Păltinişanu, în compania echipei germane VfB Stuttgart, contând pentru prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor, transmite trimisul MEDIAFAX.

118 afișări
Imaginea articolului FC Timişoara - Vfb Stuttgart, scor 0-2 - GALERIE FOTO

FC Timişoara - Vfb Stuttgart, scor 0-2 (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

GALERIE FOTO


Golurile echipei din Stuttgart au fost marcate de Gebhart '28 - penalti şi Hleb '30.

În minutul 28, mijlocaşul Timo Gebhart a izbutit să transforme o lovitură de la 11 metri obţinută de VfB Stuttgart după un fault al portarului Pantilimon în careul gazdelor asupra atacantului român al echipei germane, Ciprian Marica.

În minutul 30, mijlocaşul Alexander Hleb duce scorul la 2-0 pentru formaţia din Bundesliga, înscriind cu un lob, de la 10 metri, peste goalkeeperul Pantilimon, în urma unei curse de 30 de metri, în care a depăşit trei jucători ai echipei gazde.

FC Timişoara: 29. Pantilimon - 2. Bonfim, 28. Cisovsky, 6. Nibombe, 10. Artiom Karamyan (3. Latovlevici '77) - 7. S. Stancu, 5. Alexa, 13. Scutaru (17. B. Borbely '46), 11. Arman Karamyan - 18. G. Bucur, 27. Magera (23. C. Ionescu '70). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

VfB Stuttgart: 1. Lehmann - 27. Celozzi, 5. Tasci, 17. Delpierre, 21. L. Magnin - 13. Gebhart (13. Rudy '85), 28. Khedira, 11. Hitzlsperger, 23. Hleb (25. Elson '61) - 29. Pogrebnyak (39. Schieber '76), 9. Marica. Antrenor: Markus Babbel.

Cartonaşe galbene: Alexa '4, Pantilimon '27, Artiom Karamyan '68 / Delpierre '49, Hleb '60.

Meciul de la Timişoara a fost arbitrat de o brigadă portugheză, formată din Olegario Manuel Bartolo Faustino Benquerenca (central), Jose Manuel Silva Cardinal şi Bertino Cunha Miranda (asistenţi), Artur Manuel Ribeiro Soares Dias (rezervă).

Delegatul UEFA la acest meci a fost desemnat slovenul Rudolf Zavrl, iar observatorul pentru arbitri a fost elveţianul Serge Muhmenthaler.

În minutul 35, ambulanţa s-a deplasat pe pista stadionului până la peluza Sud, acolo unde a acordat îngrijiri medicale unui suporter, care şi-a revenit după intervenţia medicilor.

Suporterii echipei bănăţene aflaţi la peluza Sud au afişat în debutul partidei un banner pe care era scris: "În faţa noastră nu mişcă nimeni". Pe lângă acest banner fanii au organizat şi o coregrafie din folii alb-violete şi trei steaguri uriaşe în culorile echipei favorite.

La partida de pe arena Dan Păltinişanu au asistat 23.446 de spectatori, între care s-au aflat şi aproape 800 de fani ai echipei germane. La partida de la Timişoara a asistat şi fostul internaţional german Franz Beckenbauer, care a comentat partida pentru un post de televiziune din Germania.

Meciul retur va avea loc miercuri, 26 august, la Stuttgart.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici