Dragomir: Mutu va fi antrenor cu rezultate după retragere

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că, după ce îşi va încheia cariera de jucător, atacantul formaţiei Ajaccio, Adrian Mutu, va deveni antrenor, dar nu unul oarecare ci unul "cu rezultate".

76 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Mutu va fi antrenor cu rezultate după retragere

Dragomir susţine că Mutu va fi "antrenor cu rezultate" după retragere

"Îl văd antrenor pe Mutu, sigur. Şi va fi un antrenor cu rezultate. E dat naibii, e băiat isteţ, are şi educaţie bună, e copil de profesori", a spus oficialul LPF.

Dragomir este convins că antrenorul Mutu va fi foarte drastic cu jucătorii săi şi nu va ezita să îi excludă din lot pe motive de indisciplină. "Păi antrenorul Mutu va fi mai al dracu. Ăsta de îl are el antrenor acum, Ravanelli, era mai al dracu decât Mutu când era jucător. Şi uite ce comportament are acum", a menţionat Dragomir.

Neincluderea lui Adrian Mutu în lotul echipei Ajaccio pentru partida cu Montpellier din campionatul Franţei de duminică este explicată de preşedintele Ligii prin faptul că atacantul a ajuns la 34 de ani. "Vârsta nu iartă pe nimeni, nici pe Brigitte Bardot nu a iertat-o. O dată cu vârsta iei nişte picioare în fund de la cine nu te aştepţi", a afirmat Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici