Dragomir: N-aş putea primi nici măcar o amendă

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că n-ar putea primi nici măcar o amendă în urma procesului în care procurorii DNA l-au învinuit de luare de mită, abuz în serviciu, fals în înscrisuri şi uz de fals, în urma unei tranzacţii imobiliare.

16 afișări
Imaginea articolului Dragomir: N-aş putea primi nici măcar o amendă

Dragomir: N-aş putea primi nici măcar o amendă

"N-am să fac greşeala să jignesc procurorii, chiar dacă au făcut un lucru abuziv şi sunt total nevinovat, să discut înainte precum procesul Elodia. Dacă nu mor, aştept să fac o simulare vizavi de acest proces. După ce am citit rechizitoriul, nu mai sunt supărat pe Iacov, a fost forţat şi el să dea declaraţiile alea, nici măcar el nu mă acuză, nu face declaraţii acuzatoare. N-aş putea primi nici măcar o amendă. Este un abuz incalificabil, nu se bazează pe nimic, nu înţeleg unde e mita. Nu mai sunt valabile contractele semnate la notariat?", a spus Dragomir.

Dumitru Dragomir a precizat că Sorin Ovidiu Vântu nu are nicio implicare în acest caz, aşa cum se arată în rechizitoriu. "Ce mă interesează de Vântu? Păi ce, mi-a spus mie Gino de la cine a cumpărat pământul? N-are nicio implicaţie. Acum, terenul face peste cinci milioane, clădirea şapte-opt milioane, dacă mi le dă, le cumpăr eu cu 12 milioane. Pământul l-am cumpărat cu aprobarea Adunării Generale, construcţia la fel. Terenul? Subevaluat, normal. Dacă a existat în ultimii 18 ani în această zonă pământ sub 500 de dolari pe metru pătrat, fac ce vreţi voi. Dacă eram prost, muream în Gara de Nord", a adăugat Dragomir.

Conducătorul LPF a menţionat că nu există persoană publică importantă care să nu fi trecut pe la DNA. "De la Băsescu până la Gigi Becali, toţi au ajuns pe la DNA. Cine a fost la DNA? Băsescu, Iliescu, Năstase, Mitrea, Dragomir, Gigi, generalii, Copos, Victor, Giovanni, Remeş, numai somităţi. Îmi pare rău că n-am fost şi eu ministru, să fi fost şi eu printre ei. Şi tot am uitat vreo 30-40 de oameni care au fost la DNA."

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici