Dragomir: Piţurcă trebuie să aibă grijă, Mircea Sandu nu iartă şi nu uită

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat că selecţionerul Victor Piţurcă trebuie să fie atent, pentru că preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, "nu iartă şi nu uită", aluzie la divergenţele dintre cei doi după turneul final al Campionatului European.

10 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Piţurcă trebuie să aibă grijă, Mircea Sandu nu iartă şi nu uită

Dragomir: Piţurcă trebuie să aibă grijă, Mircea Sandu nu iartă şi nu uită (Imagine: Mediafax Foto)

"La ultimele cinci-şase partide au fost greşeli mari de organizare. Ele se văd în jocul naţionalei. Eu îi susţin pe Piţurcă şi pe Sandu, pentru că îi ştiu capabili de lucruri bune. Cei care s-au ocupat de echipele naţionale, de câte ori au fost la cluburi să vadă cum se pregătesc jucătorii? N-au fost, ei trebuie întrebaţi. Naţionala trebuie să aibă trei-patru zile de linişte, în cadrul unei echipe trebuie să fie linişte după o înfrângere ca asta. Jucătorii ştiu că au greşit, acum ei nu au nevoie să fie mustraţi sau certaţi. E ca la circ, nu poţi să dai cu biciul fără să dai şi zahăr. Nu trebuie găsit ţap ispăşitor antrenorul, acum când există oameni care îşi umplu buzunarele. Aceştia trebuie întrebaţi despre naţională. Oricum, Piţurcă trebuie să aibă grijă, Mircea Sandu nu iartă şi nu uită", a spus Dragomir, la GSP TV.

Selecţionerul Victor Piţurcă şi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, au avut mai multe divergenţe pe marginea evoluţiei echipei naţionale la turneul final al Campionatului European din Austria şi Elveţia.

Reprezentativa României a debutat cu un eşec în campania de calificare la Cupa Mondială din 2010, fiind învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-0 (1-0), de selecţionata Lituaniei, în primul meci din grupa a 7-a a preliminariilor, disputat pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, din Cluj-Napoca. În al doilea meci, România va întâlni, miercuri, în deplasare, reprezentativa Insulelor Feroe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici