Dragomir spune că Steaua va primi trofeul de campioană în ultima etapă

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că, din discuţiile avute cu oficialii FC Steaua, formaţia roş-albastră va primi trofeul de campioană la finalul partidei de pe teren propriu cu FC Braşov, programat în ultima etapă, la 29 mai.

253 afișări
Imaginea articolului Dragomir spune că Steaua va primi trofeul de campioană în ultima etapă

Dragomir spune că Steaua va primi trofeul de campioană în ultima etapă

"Campioana s-a decis acum, în preajma Paştelui. Am vorbit şi cu Gigi Becali, l-am felicitat pentru câştigarea titlului. Nu era fericit pentru asta, el era fericit că se duce la biserică. Din auzite, cei de la Steaua vor să primească trofeul şi tricourile de campioni la meciul cu FC Braşov. Nu am însă nimic scris oficial, eu spun doar din discuţiile pe care le-am avut cu ei", a explicat Dragomir.

Preşedintele susţine că Steaua poate accede în grupele Ligii Campionilor dacă va fi cap de serie în tururile preliminare. "Din ce am citit în ziare ar fi foarte bine cu Steaua cap de serie. Şi dacă ar avea norocul să cadă cu ce echipe am citit eu azi atunci am avea o echipă în Liga Campionilor, iar asta ar fi un lucru foarte bun. Nu o să cădem cu Dinamo Zagreb, o să cădem cu altele din Malta sau mai ştiu eu de pe unde. Iar în turul trei preliminar o să cadă tot bine", a adăugat Dumitru Dragomir.

În acelaşi timp, oficialul Ligii nu crede că performanţa echipei Steaua din 1986 mai poate fi repetată de o formaţie din România. "Ca să repeţi performanţa Stelei din 1986 îţi trebuie cel puţin o jumătate de miliard de euro. Banii ăştia trebuie să îi bagi în nişte jucători, dar nici atunci nu ştii dacă poţi să baţi pe Barcelona, pe Bayern Munchen, Real Madrid, Chelsea sau Dortmund. În 1986 a fost o conjunctură favorabilă, Steaua a strâns toate valorile din ţară, sau aproape toate exceptând Dinamo, şi a făcut acea echipă", a afirmat Dragomir.

Oficialul LPF nu îl sfătuieşte pe antrenorul Laurenţiu Reghecampf să plece de la Steaua la finalul acestui sezon în ciuda relaţiei tensionate între soţia sa, Anamaria Prodan şi finanţatorul Gigi Becali. "Fraier ar fi Reghecampf dacă nu rămâne la Steaua. Fiecare bărbat îşi apără soţia, dar e treaba lor, e familia Stelei, ştie Gigi să pună batista pe ţambal", a explicat el.

Dragomir a anunţat că va fi supervizor la partida dintre Dinamo şi Steaua, programată, vineri, de la ora 21.00, pe Arena Naţională. "Era atmosferă mai frumoasă dacă oaspeţii (n.r. - Steaua) aveau o peluză întreagă. Erau mai multe înjurături la adresa mea, dar aşa... Eu merg la meci, o să fiu oficial pentru că vreau să iau şi măsurile necesare dacă nu e ceva în regulă acolo. Dar nu o să fie nimic în tribune, nu mai e miză. O să fie poliţişti mulţi, jandarmi mulţi, stewarzi la fel", a precizat Dumitru Dragomir.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici