Dragomir: Stadionul Giuleşti ar trebui închis

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că stadionul "Giuleşti - Valentin Stănescu", pe care dispută meciurile de pe teren propriu formaţia Rapid, ar trebui închis.

186 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Stadionul Giuleşti ar trebui închis

Dumitru Dragomir (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

El a explicat că arena are nevoie de consolidare. "Părerea mea este că ar trebui închis stadionul Giuleşti. Dacă Ministerul Transporturilor, care a dat atâţia bani pe licitaţii spurcate şi defavorabile României, nu este în stare să bage 3-4 milioane de euro să îl consolideze şi să îl facă competitiv înseamnă că ne ducem de râpă cu totul", a spus Dragomir.

În cazul în care stadionul Giuleşti se va închide, preşedintele LPF susţine că nu este o soluţie ca Rapid, Steaua şi Dinamo să joace toate partidele pe Arena Naţională. "Dacă o să joace trei echipe acolo o să se aleagă praful de Arena Naţională. Soluţia este să se construiască încă 2-3 stadioane", a adăugat el.

Referitor la acţiunea Poliţiei de marţi în care treisprezece suporteri ai echipelor Steaua şi Rapid au fost ridicaţi în urma unor percheziţii, Dumitru Dragomir a afirmat că autorităţile nu vor mai admite abateri ale fanilor de acum înainte. "Este o acţiune în forţă a Poliţiei şi se pare că de acum înainte organele abilitate nu vor mai admite absolut niciun fel de abatere de la litera legii. Aviz amatorilor, de acum autorităţile şi nu Liga vor fi foarte dure în exprimare. Îi sfătuiesc pe şefii galeriilor să îşi ia măsurile necesare pentru că nu e de glumă. Pedepsele sunt foarte aspre şi se pare că s-a umplut paharul. Să nu se înţeleagă că din partea celor care conduc fotbalul a plecat această acţiune a Poliţiei", a menţionat Dragomir.

În ciuda faptului că sunt în insolvenţă, Dragomir susţine că FC Rapid şi Universitatea Cluj vor primi licenţa pentru sezonul 2013-2014 al Ligii I. "Sunt convins că Rapid şi Universitatea Cluj iau licenţa pentru sezonul viitor. Universitatea Cluj poate rezolva problema salarială pentru că au nişte bani la Ligă, iar noi le putem da banii. Iar cei de la Rapid, din ce am vorbit cu ei, deja şi-au rezolvat problema. Aşadar, eu sunt convins că toate îşi vor lua licenţa. Că pe traseu s-ar putea să dispară dintre ele, cum se întâmplă prin Liga a II-a, asta e altceva", a precizat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici