Dragomir: Steaua are 49 la sută şanse de calificare în optimi, iar CFR Cluj cam 45

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că reprezentantele României în Liga Europa, Steaua şi CFR Cluj, au 49 respectiv 45 la sută şanse de calificare în optimile competiţiei, după înfrângerile cu 2-0 din meciurile tur cu Ajax şi Internazionale Milano.

158 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Steaua are 49 la sută şanse de calificare în optimi, iar CFR Cluj cam 45

Dumitru Dragomir (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Pe mine nu m-a impresionat Ajax. Au dat 2-0, dar şi Steaua putea să dea. Scorul putea să fie 3-3 sau 4-4 poartă în casă. Cam 49 la sută şanse are Steaua, iar CFR Cluj cam 45 la sută. Steaua dacă are un pic de noroc în meciul ăsta şi dă un gol în prima repriză atunci îi bate pe olandezi şi se califică. Numai să nu se arunce peste ei. Pentru că şi olandezii o să vină să stea cu fundul în poartă şi o să plece pe contraatac. Cu prudenţă, acest 0-2 e un rezultat care poate fi întors uşor", a spus oficialul LPF.

În ceea ce îl priveşte pe Vlad Chircheş, Dragomir îl sfătuieşte să nu refuze ofertele de transfer dacă salariul este substanţial, indiferent dacă va fi nevoit să evolueze în ţările arabe. "Eu vreau să nu îl ia nimeni, eu asta vreau, fotbaliştii de valoare să rămână în campionatul nostru. El e jucător foarte valoros. Mai exagerez aşa cu milioanele astea, dar e normal, pentru că aş fi cretin să vreau să plece un fotbalist bun. Păi nu e bun la mine aici, de ce să îl ia alţii. Chiricheş nu e ameţit de sumele astea, cred că sunt ameţiţi alţii. El e cu picioarele pe pământ. Dacă ia banii mulţi, indiferent că se duce la arabi sau în altă parte, să plece! Viaţa e scurtă, e tânăr. Să pună mâna pe bani. Întâi banii şi după aia viaţa. Ca Rădoi şi Olăroiu, ei sunt băieţi deştepţi", a explicat Dragomir.

Preşedintele LPF susţine că presa este vinovată pentru condamnarea de 3 ani şi jumătate cu suspendare primită de finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali în dosarul în dosarul sechestrării de persoane. "Presa i-a dat 3 ani de puşcărie lui Gigi Becali, ţineţi minte ce vă spun eu aici. A fost forţat. Dacă tot te împinge, te împinge, te împinge, el e coleric, nu se abţine de la nimic. Eu i-am spus: «Bă, trage fermoarul că e deranj, vin vremuri grele». Dar nu vrea să mă asculte. Europarlamentar l-a făcut Vadim, nu presa, asta vă spun precis. Gigi a fost victimă atunci când l-a arestat. Eu spun că şi acum când a fost condamnat a fost o victimă, dar mă rog. Dacă e decizie definitivă şi irevocabilă eu nu am dreptul să o pun în discuţie. Cu terenruile şi cu valiza nu sunt lucruri grave", a precizat Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici