Dragomir: Suntem pregătiţi pentru Euro

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat miercuri că naţionala României este pregătită pentru Campionatul European din 2008, unde s-a calificat de pe prima poziţia a grupei G.

2 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Suntem pregătiţi pentru Euro

Dragomir: Suntem pregătiţi pentru Euro

"A fost extraordinar, am plecat mai devreme pentru că mie nu-mi plac artificiile, demolările şi împuşcăturile. Dar îmi plac calificările. Bravo lor, bravo băieţilor, bravo lui Piţurcă. Suntem pregătiţi pentru Euro", a declarat Dragomir.

În ceea ce priveşte suporterii, Dragomir a spus că aceştia au creat un spectacol frumos. "O parte din ei au fost civilizaţi, dar cei din galerii au fost cum au fost, dar nu sunt supărat pe ei, pentru că au creat un spectatol frumos", a comentat Dragomir.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat în schimb că România mai are timp să se pregătească pentru Euro-2008. "Nu am apucat să văd focurile de artificii, mă duc la vestiar să-i felicit pe băieţi. Nu avem de ce să fim trişti că se demolează stadionul, trebuie să fie bucurie în aceste momente. Mai avem 6-7 luni până la Europene, mai avem timp să ne pregătim", a spus Sandu.

Antrenorul echipei naţionale de tineret a României, Emil Săndoi, a declarat că fotbaliştii pregătiţi de Victor Piţurcă au făcut o repriză a doua excelentă. "Băieţii au adus o mare bucurie şi şi-au luat adio într-un mod nemaipomenit de la acest stadion. O partidă foarte bună şi merită felicitaţi", a declarat Săndoi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici