Dragomir: Suporterii stelişti nu o să-l mai agreeze pe Mihai Stoica, a făcut greşeli impardonabile

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, este convins că suporterii stelişti nu îl vor mai agrea pe Mihai Stoica deoarece acesta a făcut "greşeli impardonabile" şi l-a comparat pe managerul FC Steaua cu un câine care începe să muşte pe toată lumea când este încolţit.

127 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Suporterii stelişti nu o să-l mai agreeze pe Mihai Stoica, a făcut greşeli impardonabile

Mihai Stoica (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Întrebat, marţi, ce părere are despre faptul că Mihai Stoica a afirmat că nu se pricepe la fotbal, Dragomir a răspuns: "Îl las pe el să se priceapă la fotbal. El e implicat în atâtea scandaluri încât acum îl las în pace. Nu vedeţi că l-ar mânca cei din «generaţia de aur»? A făcut nişte greşeli impardonabile. Să te legi de Iordănescu, de Ienei, de Tudorel Stoica şi de «generaţia de aur», e ceva nelalocul lui. Nu cred că Mihai Stoica va fi iertat. Nici suporterii nu o să-l mai agreeze, o să vedeţi. Dar eu îl înţeleg, pentru că atunci când eşti încolţit eşti precum câinii ăia care încep să muşte".

Dragomir îi recomandă managerului, care s-a arătat nemulţumit de programarea partidelor Stelei, să joace cu rezervele pentru că declară că nu are echipe puternice în Liga I. "Mihai Stoica a făcut scandal cu programarea meciurilor. Lui îi place scandalul. Dar noi suntem învăţaţi cu el şi până nu jigneşte îl lăsăm în pace. Cei de la Steaua să se plângă atunci când nu îşi iau drepturile şi nu atunci când au meciuri multe. Meciurile după părerea mea sunt mai frumoase decât antrenamentele. Chiar dacă factorul psihic îşi spune cuvântul de multe ori. Ei dau declaraţii că n-au echipe puternice în campionat. Păi atunci să bage rezervele în campionat şi să joace cu două echipe", a explicat Dragomir.

Preşedintele LPF a menţionat că a vorbit cu Anamaria Prodan, dar nu şi cu soţul acesteia, Laurenţiu Reghecampf, despre care a afirmat că "îl apucase strechea" deranjat de anumite declaraţii. "Eu n-am fost supărat cu Ana Maria Prodan. Ea a venit la masă la noi, a pupat-o pe nevastă-mea, m-a pupat şi pe mine... Păi mă certasem eu cu ea? Cu Reghe n-am vorbit. Pe ăsta îl apucase strechea, ce, n-am voie eu să spun că rezervele sunt slabe şi au dat peste cap echipa? Doamne-fereşte!", a spus oficialul Ligii

Dragomir este se părere că oficialii CFR Cluj "au luat plasă" cu jucătorii străini transferaţi în pauza competiţională. "CFR nu e o supriză pentru mine, dar uite că mai iau şi ei plasă cu jucătorii. Iar CFR a băgat bani mulţi în jucători, dar aceşti jucători nu dau randament. Iar Petre Grigoraş dacă nu are rezultate nu rezistă", a adăugat el.

Atacantul Daniel Niculae este sfătuit de preşedintele LPF să se legitimeze la echipa Rapid pentru a o ajuta să promoveze în Liga I. "Pe Daniel Niculae l-aş felicita dacă ar veni să joace la Rapid în B. Ar promova şi Rapidul, mi-aş recupera şi eu banii (n.r. - avansul din drepturile TV în valoare de 200.000 de euro acordat de LPF clubului Rapid înainte de retrogradarea în Liga a II-a). Mă bucură că Rapid are un start aşa de bun, eu am sprijinit mereu Rapidul. În limita regulamentului, bineînţeles", a mai afirmat Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici