Dragomir: Toţi cei suspendaţi sunt prietenii mei, dar n-am ce să fac, ăsta e regulamentul

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, că Victor Piţurcă, Marian Iancu, Gigi Becali şi Dinu Gheorghe, sancţionaţi de Comisia de Disciplină, sunt prietenii lui, dar a explicat că nu are ce face dacă au încălcat regulamentul.

17 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Toţi cei suspendaţi sunt prietenii mei, dar n-am ce să fac, ăsta e regulamentul

Dragomir: Toţi cei suspendaţi sunt prietenii mei, dar n-am ce să fac, ăsta e regulamentul (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Toţi sunt prietenii mei care sunt suspendaţi. Dar dacă ăsta e regulamentul, eu ce să fac? E bălăcăreală în fotbal, la fel ca în presă şi în polică", a spus oficialul LPF la finalul şedinţei Adunării Generale de joi.

Dragomir a explicat că preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, nu a putut participa la Adunarea Generală a LPF pentru că este în stare de suspendare. "Dinu Gheorghe n-a ştiut regulamentul. Fiind suspendat, nu poate fi în sală. Eu am cerut voie neoficial Adunării Generale ca să-l lase, dar el atunci s-a supărat şi a plecat. Păi pot eu să încalc regulamentul?", a adăugat Dumitru Dragomir.

Întrebat dacă este persecutat clubul Rapid, Dragomir a răspuns ironic: "Da, Rapidul este persecutat".

În ceea ce priveşte meciul amical al echipei naţionale a României cu Italia, preşedintele LPF a menţionat că se bucură pentru jocul prestat de prima reprezentativă şi nu de rezultat. "M-am bucurat pentru joc, nu pentru rezultat, pentru că aseară trebuia să câştigăm. Aia a fost o greşeală de aşezare a apărării noastre. Nu trebuia să luăm golul ăla. Nu e ghinionist Răzvan Lucescu, o să vedeţi că acum o să vină cei tineri de jos", a precizat Dumitru Dragomir.

Comisia de Disciplină a LPF i-a sancţionat, miercuri, pe preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, şi finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, cu câte două luni de suspendare şi o penalitate de 15.000 lei. De asemenea, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Timişoara, Marian Iancu şi antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, au fost suspendaţi cu 3 luni de suspendare şi 15.000 lei penalitate sportivă, respectiv, patru etape de suspendare şi 7.950 lei penalitate sportivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici