Dragomir: Universitatea Craiova va juca la Severin

Preşedintele LPF Dumitru Dragomir a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că în cadrul Comitetului de Urgenţă al FRF s-a decis ca Universitatea Craiova să dispute partidele de pe teren propriu din returul Ligii I pe stadionul din Turnu Severin.

26 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Universitatea Craiova va juca la Severin

Dragomir: Universitatea Craiova va juca la Severin (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"În Comitetul de Urgenţă s-a decis ca Universitatea să joace la Severin. Nu vreau să fac alte declaraţii", a spus Dumitru Dragomir.

Clubul Universitatea Craiova a anunţat, miercuri, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial, că se află în imposibilitatea de a organiza meciul cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a XIX-a a Ligii I la Turnu Severin. Oficialii olteni au fost informaţi de FRF şi LPF că partida nu se poate desfăşura la Drobeta Turnu Severin deoarece se încalcă regulamentul, care prevede că un club poate schimba locul de desfăşurare a meciului de pe teren propriu la o distanţă maximă de 50 de km de sediul social.

Directorul Departamentului Licenţe din cadrul FRF, Viorel Duru, declarase, miercuri, pentru MEDIAFAX, că stadionul din Turnu Severin a fost omologat, dar Universitatea Craiova poate juca acolo doar dacă se va modifica regulamentul. "Stadionul de la Severin a fost omologat. Dar regulamentul spune că un club poate schimba locul de desfăşurare a meciului de pe teren propriu la o distanţă maximă de 50 de km de sediul social. Această reglementare împiedică clubul Universitatea Craiova să joace la Turnu Severin. Comitetul Executiv al FRF are competenţa să schimbe regulamentul. Dacă nu-l schimbă, e clar că nu se poate juca acolo, pentru că încalcă regulamentul", a spus Viorel Duru.

Echipa Universitatea Craiova întâlneşte, sâmbătă, de la ora 14.00, pe stadionul din Turnu Severin, formaţia Gaz Metan Mediaş, într-o partidă contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici