Dramă românească la Australian Open: Sorana Cîrstea a fost eliminată, deşi a condus cu 6-0, 3-0

România nu mai are reprezentanţi la primul turneu de tenis de Mare Şlem al anului.

1410 afișări
Imaginea articolului Dramă românească la Australian Open: Sorana Cîrstea a fost eliminată, deşi a condus cu 6-0, 3-0

Dramă românească la Australian Open: Sorana Cârstea a fost eliminată după ce a condus cu 6-0, 3-0

După ce Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian au pierdut la Melbourne încă din primul meci, România a rămas fără reprezentare pe tabloul principal de la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului.

În această dimineaţă, ultima sportivă tricoloră intrată în concurs în primul tur, Sorana Cîrstea, a fost eliminată dramatic, scor 6-0, 5-7, 2-6, la capătul unui duel de o oră şi 58 de minute.

Numărul 27 ATP şi cap de serie numărul 22, Sorana, 33 de ani, a condus-o cu 6-0, 3-0, apoi 4-1, pe chinezoaica, Yafan Wang, 29 de ani, locul 94 mondial, dar n-a putut închide meciul în favoarea sa.

Partida s-a întors la scorul de 5-4 pentru româncă, în seturul doi. Cu 3 game-uri la rând, asiatica a egalat la seturi. În manşa decisivă, Wang s-a impus cu 6-2.

Sorana Cârstea are un start dezastruos de 2024, cu eşecuri pe linie, cedând, de fiecare dată cu 2-1 la seturi, la Brisbane şi la Adelaide.

Cîrstea şi Wang se mai întâlniseră de două ori în circuitul profesionist feminin, fiecare jucătoare câştigând câte o dată, Sorana în 2015, iar adverasa - în 2017.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici