Driftul revine în Piaţa Constituţiei după 6 ani. Spectacol istoric în acest weekend

Cea mai mare etapă de drift din ultimii ani organizată în România va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni în Piaţa Constituţiei din Capitală în cadrul Apex Speed Fest, la care vor lua parte peste 70 de piloţi din şase ţări, anunţă RoDrift.

287 afișări
Imaginea articolului Driftul revine în Piaţa Constituţiei după 6 ani. Spectacol istoric în acest weekend

Driftul revine în Piaţa Constituţiei după 6 ani. Spectacol istoric în acest weekend

Pe lângă cei mai buni piloţi români, a patra etapă din Campionatul Naţional de Drift va aduce la start şi sportivi din Italia, Bulgaria, Ucraina, Ungaria şi Norvegia. Fanii prezenţi vor avea parte de momente inedite în cadrul evenimentului, care va programa la finalul fiecărei zile şi câte un concert, Delia, Grasu XXL, Alina Irimia şi Guess Who fiind cap de afiş.

Campionatul Naţional de Drift se întoarce astfel în centrul Capitalei după o pauză de şase ani, de data aceasta în cadrul unui eveniment mult mai amplu, care pe lângă concerte, va include şi multe alte activităţi dedicate motorsportuui, inclusiv expoziţii de automobile clasice, supercars, maşini de off-road, GT-uri, maşini pregătite pentru competiţii, motociclete Harley-Davidson, dar şi un show marca Vali Porcişteanu.

Deja faimos, circuitul de la Palatul Parlamentului poate stabili, cu o etapă înainte de final, şi numele noului campion pentru sezonul 2023. Bulgarul Nikola Popov este marele favorit al rundei, însă românii din noua generaţie, Natalia Iocsak şi Gabi Imre jr vor da totul pentru a rămâne în cursa pentru marele trofeu oferit de RoDrift.

De atlfel, şase foşti campioni naţionali la drift şi-au anunţat participarea la evenimentul care va avea loc sâmbătă şi duminică în Piaţa Constituţiei. Răzvan Frăţianu, Istvan Szabo, Sorin Ene, Radu Moise, Ivan Ivanov şi Claudiu Adam vor să lupte şi ei pentru victorie în cea mai aşteptată etapă a anului în driftul din Europa de Est. În plus, nu mai puţin de 13 bulgari şi 6 italieni sunt înscrişi la etapă în cadrul clasei Pro, un adevărat record.

Evenimentul va debuta sâmbătă, începând cu ora 8:30, odată cu antrenamentele dedicate clasei Semi Pro, urmate de antrenanementele celor de la Pro, demonstraţii, dar şi calificările de la cele două clase, urmând să se încheie seara, de la ora 20:00, cu un concert Delia şi Alina Irimia. Duminică va fi ziua decisivă pentru stabilirea câştigătorilor etapei, battle-urile fiind programate de la ora 14:10. Evenimentul se va încheia la 19:40 cu festivitatea de premiere, urmată imediat de un concert Grasu XXL şi Guess Who.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici