Dublul campion olimpic Mo Farah a leşinat după ce a terminat semimaratonul de la New York

Campionul olimpic în probele de 5.000 şi 10.000 de metri de la Londra, britanicul Mo Farah, a leşinat, duminică, la finalul semimaratonului de la New York, unde a terminat al doilea, el pierzându-şi pentru scurt timp cunoştinţa.

135 afișări
Imaginea articolului Dublul campion olimpic Mo Farah a leşinat după ce a terminat semimaratonul de la New York

Dublul campion olimpic Mo Farah a leşinat după ce a terminat semimaratonul de la New York (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Farah, care a concurat la New York pentru a pregăti maratonul de la Londra, a fost transportat într-un scaun cu rotile la finalul cursei, informează The Telegraph.

Potrivit unor surse, Farah a fost inconştient aproximativ trei minute, iar după ce a primit îngrijiri medicale nu a vrut să fie transportat la spital. La nicio oră de la finalul cursei, Farah dădea deja interviuri presei.

"Îmi amintesc ceva când am leşinat. Am dat mult în cursă, am căzut, însă am continuat. Dar, da, sunt în regulă. E bine. Nu e o mare problemă. Nu sunt sigur ce s-a întâmplat. Îmi amintesc doar că am căzut şi am lovit pământul destul de tare. În ultimii şapte kilometri m-am chinuit puţin. Vedeam stele verzi", a spus Farah, care a precizat că o cauză a leşinului ar fi fost temperaturile sub zero grade de la New York.

Semimaratonul de la New York a fost câştigat de kenyanul Geoffrey Mutai, cu timpul de o oră şi 50 de secunde, Farah venind la 18 secunde în spatele atletului african.

Maratonul de la Londra este programat la 13 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici