Duckadam: Era şi normal ca Lăcătuş să-şi dea demisia

Fostul portar stelist, Helmut Duckadam, a spus că nu l-a surprins gestul antrenorului Marius Lăcătuş de a-şi depune demisia, după înfrângerea suferită de "roş-albaştri" în faţa echipei Olympique Lyon, scor 3-5, în etapa a III-a a grupei F a Ligii Campionilor.

11 afișări
Imaginea articolului Duckadam: Era şi normal ca Lăcătuş să-şi dea demisia

Duckadam: Era şi normal ca Lăcătuş să-şi dea demisia (Imagine: Mediafax Foto)

"Era şi normal să-şi dea demisia. După meci patronul a spus că nu-l va demite, dar că îl lasă să se înece singur. Fără susţinere şi mai ales în astfel de condiţii şi eu aş fi demisionat. Până la urmă, e normal. A avut o mare performanţă cu Galatasaray şi cam atât. Totul merge prost. Problema e că nu ştiu cine i-ar putea lua locul. Am auzit de varianta cu Dan Petrescu, dar eu nu cred că e încă pentru Steaua. Mie mi-a plăcut Olăroiu, dar el are contract şi nu prea cred să revină", a declarat Duckadam.

Fostul portar al echipei Steaua consideră că rezultatul obţinut de formaţia pregătită de Marius Lăcătuş reflectă valoarea fotbalului românesc. "Ce poţi să mai spun după aşa un joc? Cred că asta-i valoarea noastră acum. La 2-0 n-am putut să mă mai uit. Credeam că visez. Am văzut apoi rezumatul. Când ai aproape toată apărarea echipei naţionale pe teren şi primeşti cinci goluri, e clar că nu poţi mai mult. Trebuie să ne vedem lungul nasului", a precizat Duckadam, care consideră că portarul Zapata şi-a făcut datoria şi nu i se putea imputa nimic: "Zapata şi-a făcut, în mare, treaba. Chiar a scos câteva mingi grele. Dacă şi fundaşii jucau ca el, puteam obţine un rezultat mare".

Tehnicianul Marius Lăcătuş şi-a dat demisia, miercuri dimineaţă, din funcţia de antrenor principal al echipei Steaua Bucureşti, după înfrângerea, scor 3-5, din partida cu formaţia Olympique Lyon, din etapa a III-a a grupei F a Ligii Campionilor.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici