Duckadam: Sunt mândru de acest moment, aştept propunerea de a reveni la Steaua de peste 15 ani - VIDEO

Fostul portar Helmuth Duckadam a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că este mândru că va ocupa postul de preşedinte al FC Steaua, precizând că a aşteaptat această propunere de peste 15 ani.

10 afișări
Imaginea articolului Duckadam: Sunt mândru de acest moment, aştept propunerea de a reveni la Steaua de peste 15 ani - VIDEO

Duckadam: Sunt mândru de acest moment, aştept propunerea de a reveni la Steaua de peste 15 ani (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

"Aseară târziu m-a sunat domnul Becali şi m-a întrebat dacă vreau să vin preşedinte la Steaua. N-am putut să-l refuz. Am aşteptat această propunere, poate nu de preşedinte, dar ceva în cadrul clubului, de peste 15 ani. Sunt mândru de acest moment, mă bucur şi sper ca împreună cu staful tehnic să readucem Steaua în Liga Campionilor şi spectatorii să vină cu plăcere la stadion. Pentru mine a fost o propunere neaşteptată pentru că eu îmi făcem alte planuri, voiam să plec cu familia pentru un an de zile în Statele Unite. Dar din această clipă încerc să ajut Steaua, pentru că Steaua mi-a dat ce sunt astăzi", a spus Duckadam.

Oficialul stelist a menţionat că va avea o relaţie bună cu finanţatorul Gigi Becali pentru că ştie să îşi respecte "şefii ierarhici". "Eu am activat timp de şapte ani în cadrul Poliţiei de Frontieră şi ştiu să-mi respect şefii ierarhici şi aştept acelaşi respect din partea lor. Cât priveşte relaţia mea cu suporterii, aceasta a fost mereu bună, nu vă de ce ar fi acum altfel", a explicat Duckadam.

Fostul portar Helmuth Duckadam a fost prezentat oficial, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, în funcţia de preşedinte al clubului Steaua de finanţatorul Gigi Becali.

"Începem un nou drum. Acesta începe cu domnul Duckadam, care face parte din cele mai mari simboluri ale Stelei. El se va muta aici cu familia, va fi preşedintele clubului Steaua, nu va fi de faţadă, de simbolistică, vine ca să mă ajute şi pe mine, dar ajută în primul rând Steaua", a spus Becali. Potrivit lui finanţatorului, Duckadam urmează să-l prezinte în această după-amiază pe noul antrenor, Ilie Dumitrescu.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici