Dumitrescu: Am îmbunătăţit regulamentul de ordine interioară al clubului

Antrenorul formaţiei Steaua, Ilie Dumitrescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că a îmbunătăţit regulamentul de ordine interioară al clubului, după ce a discutat cu patru dintre jucătorii reprezentativi ai echipei, care i-au cerut, printre altele, să stea mai puţin în cantonament.

89 afișări
Imaginea articolului Dumitrescu: Am îmbunătăţit regulamentul de ordine interioară al clubului

Dumitrescu: Am îmbunătăţit regulamentul de ordine interioară al clubului (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"A fost la mine un grup de patru jucători, cei mai importanţi, cei mai reprezentativi. Au venit la mine după vreo două jocuri. Mi-au spus: "Mister, noi suntem profesionişti şi am vrea să reducem numărul de zile de cantonament, pentru că e şi ciclul ăsta cu multe meciuri. Am stat şi înainte cu vechiul antrenor...». I-am privit, am zâmbit, şi le-am spus "Accidental, doar eu am responsabilitatea rezultatelor». A fost un dialog pozitiv. «Eu am încredere că sunteţi profesionişti, dar trebuie să şi scriem, să consemnăm, să semnăm un contract, un regulament de ordine interioară.» Eu doar am îmbunătăţit regulamentul. Nu Ilie Dumitescu a făcut acest regulament, el exista. Eu am punctat câteva lucruri care mie mi s-au părut importante", a spus Ilie Dumitrescu.

Tehnicianul stelist a menţionat câteva dintre cele mai importante prevederi ale regulamentului, aşa cum le-a transmis şi jucătorilor.

"«Sunt de acord să staţi mai mult în sânul familiei. Cu 72 de ore înainte de joc să nu depăşiţi ora 22.00 pe stradă, asta e 10.000 de euro». Am spus: «E foarte important respectul şi unitatea de grup, nu mă interesează altercaţii şi să folosiţi cuvinte inferioare la adresa unui coleg». Şi aici sunt amenzi destul de mari. Mă interesează punctualitatea, mă interesează ca nimeni să nu intre în dialog contradictoriu cu staful tehnic. Nu vreau să mă trezesc că în ziua liberă joacă unul fotbal pe plajă, la ştrand, vreun tenis cu piciorul, noi să-l protejăm, să-i dăm o zi liberă şi el să facă altceva. A mai fost cu fumatul, anumite lucruri care ar dăuna pentru imaginea clubului...", a explicat antrenorul.

El a menţionat că sumele mari strânse din amenzi vor fi folosite de conducerea clubului. "La 10.000 o să-i folosească clubul. La sumele mai mici, 250 de euro, probabil o să-i folosim pe aici, mai luăm un tort", a precizat Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu a reafirmat faptul că este convins că Steaua va câştiga titlul Ligii I în acest sezon. "Am mare încredere în echipă, în jucători, în exprimare şi Steaua va câştiga titlul anul acesta. Argumente: valoarea lotului, exprimarea echipei şi mentalitatea în acest club", a concluzionat Ilie Dumitrescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici