Dumitru Cardoso, un atacant de origine română, va evolua la Napoli

Atacantul de origine română Dumitru Cardoso a anunţat, marţi, pe contul său de Facebook, că părăseşte gruparea Empoli pentru Napoli, unde urmează să-l înlocuiască pe Fabio Quagliarella, plecat la Juventus.

191 afișări
Imaginea articolului Dumitru Cardoso, un atacant de origine română, va evolua la Napoli

Dumitru Cardoso, un atacant de origine română, va evolua la Napoli

"În sfârşit s-a făcut. Este şansa vieţii mele. Sper ca Napoli să fie mulţumită de mine", a scris Dumitru pe Facebook.

Dumitru Cardoso Nicolau Manuel este născut în Suedia, în 1991, din tată român, naturalizat italian şi mama braziliancă.

Manuel Nicolau Dumitru Cardoso a evoluat la formaţia Primavera a clubului Empoli, dar a prins şi un meci la prima echipă ce evoluează în Serie B din Italia. La naţionala Under 19 a Italiei, Dumitru Cardoso a evoluat în trei partide.

Napoli este adversara Stelei în grupa K a Ligii Europa. Steaua va întâlni pe Napoli în grupa K a Ligii Europa în etapele a II-a şi a VI-a, la 30 septembrie, pe teren propriu, şi la 15 decembrie, în deplasare.

Director general Empoli: Dumitru Cardoso este un cal de rasă

Directorul general al clubului Empoli, Pino Vitale, a declarat, marţi, la Radio Kiss Kiss, că atacantul Dumitru Cardoso, transferat la echipa SSC Napoli, este un jucător de mare valoare, comparându-l cu un cal de rasă, informează site-ul violanews.com.

"Suntem mulţumiţi că Dumitru Cardoso va merge la Napoli. Nu este încă oficial, dar suntem pe punctul de a semna actele. Napoli este un oraş extraordinar pentru un jucător tânăr. Cardoso este aşteptat la Milano, în jurul orei 16.00 (ora României), pentru a semna contractul cu Napoli. De serviciile sale au mai fost interesate Internazionale Milano, Juventus Torino şi AC Fiorentina, dar pentru noi Napoli a fost alegerea potrivită. Cardoso este un jucător de mare valoare. Dacă jucătorul va avea norocul să apară în echipă, îl veţi vedea. Pare că seamănă cu Mario Balotelli, dar sunt diferiţi. Cardoso este un cal de rasă, cu o alergare fluidă. Jucătorul va fi în coproprietatea celor două cluburi, Napoli şi Empoli", a spus Vitale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici