Dumitru Dragomir: Naţionala a jucat chiar foarte bine, sunt bune şi două puncte

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, la Sport.ro, după meciul Belarus - România, scor 0-0, din grupa D a preliminariilor Euro-2012, că "tricolorii" sunt încă în cărţi, chiar dacă au doar două puncte după două partide.

15 afișări
Imaginea articolului Dumitru Dragomir: Naţionala a jucat chiar foarte bine, sunt bune şi două puncte

Dumitru Dragomir: Naţionala a jucat chiar foarte bine, sunt bune şi două puncte (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Naţionala a jucat chiar foarte bine, a făcut un presing formidabil. Noi i-am încurcat cu alergătura, Belarus va mai face surprize, a crescut mult în ultimii ani. Sunt bune şi două puncte, să vedeţi. Consider că suntem încă în cărţi. Mi-au plăcut Florescu, Torje, pe ultimul nu ştiu de ce l-a schimbat, Deac în mod deosebit. Pantilimon e portar foarte bun. E normal ca Lobonţ să fie în tribună, a greşit cu Albania, ce s-o mai dăm după cireş. Marica trebuia să intre mai devreme. I-am făcut praf pe bieloruşi prin presing, i-am forţat să dea tare în ea. Nu uitaţi, Franţa a pierdut cu Belarus, cu noi n-au tras niciun şut pe poartă", a spus Dragomir şa Sport.ro.

Dumitru Dragomir consideră că egalul cu Albania a fost un accident: "Cu Albania a fost un accident. Vine şi Mutu, se face echipă bună, credeţi că Răzvan vrea să-şi facă rău singur, e vreun fraier? Pe Piţurcă l-am curăţat şi apoi toată lumea plângea după el. Să-l lăsăm pe Răzvan să-şi termine mandatul".

Dragomir a precizat că dacă Răzvan Lucescu va renunţa la echipa naţională, îşi va schimba părerea despre el, iar dacă va fi îndepărtat, va face "mare tărăboi".

Reprezentativa României a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată marţi, la Minsk, în compania selecţionatei Belarusului, în al doilea meci din cadrul grupei D a preliminariilor Campionatului European din 2012. În primul meci din grupă, disputat vineri, România a terminat la egalitate, scor 1-1, în compania selecţionatei Albaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici