Dumitru Dragomir: Sunt greu de pensionat

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, că e puţin probabil să fie învins de contracandidatul său Gino Iorgulescu, făcând o paralelă cu filmul "Greu de pensionat", care îl are în rolul principal pe actorul Bruce Willis.

148 afișări
Imaginea articolului Dumitru Dragomir: Sunt greu de pensionat

Dumitru Dragomir: Sunt greu de pensionat (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Gino Iorgulescu mi-e amic. Dacă mă bate, mă bate. Dar e greu... Nu ştiu dacă aţi văzut filmul de aseară... Sunt greu de pensionat. Eu zic că sunt aproape ca el (n.r. - Bruce Willis)", a afirmat Dragomir, la Digi Sport.

Dragomir este convins că are asigurate voturilor cluburilor FC Vaslui şi Steaua, deşi s-a certat deseori cu patronii acestor grupări. "Toată lumea a zis de Porumboiu, dar eu am copilărit cu Crăciunescu şi cu Porumboiu. Ne certăm, ne înjurăm, ne spurcăm, dar... E chestie de caracter, pot să mă cert cu Porumboiu, să ne luăm la înjurături, dar bag mâna în foc că el nu poate să voteze împotriva mea cât trăieşte. Mă critică, mă înjură, mă face în toate felurile, dar când trebuie să voteze... Şi el şi Gigi Becali. Poate Gigi să nu voteze cu mine?", a spus Dragomir.

Când i s-a atras atenţia că Gigi Becali, aflat în închisoare, nu poate vota la Adunarea Generală din 14 noiembrie, şeful LPF a replicat că are informaţii că patronul Stelei va fi eliberat până la acea dată: "Eu zic că da. Eu am informaţii că votează. Eu spun că el votează. Reţineţi ce v-am spus acum! S-ar putea să fie eliberat până atunci".

Susţinut de FC Ceahlăul, fostul preşedinte al FC Naţional Gino Iorgulescu şi-a depus luni candidatura la preşedinţia Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), alegerile fiind programate la 14 noiembrie.

Gino Iorgulescu a încercat şi vineri să-şi depună candidatura, însă actualul şef al ligii, Dumitru Dragomir, a precizat că, potrivit statutului, termenul limită pentru depunerea candidaturilor a expirat. Dragomir a declarat că se puteau depune candidaturi pentru preşedinţia LPF cu 15 zile lucrătoare înaintea datei alegerilor, stabilită la 14 noiembrie, adică în 24 octombrie (joi).

Dumitru Dragomir şi-a anunţat oficial, miercurea trecută, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al Ligii Profesioniste de Fotbal, o nouă candidatură la preşedinţia LPF, alegerile fiind programate în cadrul Adunării Generale din 14 noiembrie.

Dragomir a fost reales la 16 noiembrie 2009 în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. El este preşedintele LPF din 1996, fiind reales în această funcţie în octombrie 2000, când l-a avut contracandidat pe Iorgulescu, şi în noiembrie 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici