Dumitru Dumitriu: Nu am ştiut să profităm de Dinamo, am ratat cât într-un campionat întreg

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Dumitru Dumitriu, a declarat, vineri, că formaţia sa nu a reuşit să profite de situaţia în care se află Dinamo Bucureşti în aceste momente, punând pe seama neîndemânării unora dintre jucătorii săi ratările din partida din etapa a XXIX-a a Ligii I.

17 afișări
Imaginea articolului Dumitru Dumitriu: Nu am ştiut să profităm de Dinamo, am ratat cât într-un campionat întreg

Dumitru Dumitriu: Nu am ştiut să profităm de Dinamo, am ratat cât într-un campionat întreg (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Consider că la fel de bine puteam pierde, dar la fel de bine puteam să câştigăm. Echipa mea nu este încă în situţia de a juca în linişte, să fructifice ocaziile pe care şi le crează şi asta din cauza unei timidităţi şi poate şi a unei neîndemânari a unor jucători, care nu pot împinge mingea în poartă chiar şi după ce au trecut de portar. Este adevărat că am avut şi situaţii în care am scăpat de a primi un al doilea gol, pentru că ne-ar fi fost foarte greu să revenim. Sunt mulţumit că nu am pierdut, dar pe de altă parte sunt nemulţumit că nu am câştigat. Trebuia să profităm de Dinamo, care nu era într-o formă foarte bună, după ce Ţălnar a întâmpinat unele probleme şi nu a avut la dispoziţie tot lotul. El nu a reuşit să gestioneze această problemă, dar era şi foarte greu de gestionat. Nu m-am întâlnit niciodată cu situaţia asta", a declarat antrenorul Dumitru Dumitriu.

Tehnicianul formaţiei ieşene a adăugat că nu a întâlnit niciodată în cariera sa formaţii care să rateze atât de mult într-un meci, însă a menţionat că îi iartă pe jucătorii săi. "Am antrenat în trecut echipe care nu au avut într-un campionat întreg atâtea ocazii câte am avut noi astăzi. De data asta îi iert, pentru că un egal pe terenul lui Dinamo este un lucru bun, dar dacă lucrurile astea se vor întâmpla şi pe teren propriu nu o să-i mai iert. Dinamo nu avea cum să facă mai mult azi, cred că şi ei sunt nemulţumiţi pentru că au avut câteva ocazii, dar în acelaşi timp puteau şi pierde", a spus Dumitriu.

Antrenorul a menţionat, de asemenea, că Poli Iaşi are şanse în continuare de a evita retrogradarea: "De ce să nu putem să ne salvăm de la retrogradare? Contează fiecare punctişor, nici măcar nu ne gândim la asta. Vi se pare că asta este echipă care să joace în liga a doua. Echipa asta nu trebuie să cadă".

Dumitru Dumitriu a adăugat că, în opinia sa, jucătorul dinamovist Cosmin Moţi trebuia eliminat în prima repriză. "Dar vă daţi seama în ce situaţie s-ar fi aflat Dinamo...", a completat tehnicianul de la Poli Iaşi.

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată vineri, pe teren propriu, în compania formaţiei Poli Iaşi, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici