După Bancu, încă un apărător va lipsi de la amicalul României cu Columbia

Naţionala de fotbal a României va juca marţi, de la 21:30, pe stadionul Civitas Metropolitano, din Madrid, un amical cu selecţionata Columbiei.

144 afișări
Imaginea articolului După Bancu, încă un apărător va lipsi de la amicalul României cu Columbia

După Bancu, încă un apărător va lipsi de la amicalul României cu Columbia

Tricolorii se pregătesc pentru turneul final EURO 2024, aşa încât au avut programate pentru luna martie două amicale.

Primul, desfăşurat vineri seară la Bucureşti s-a încheiat cu scorul de 1-1. În cel de-al doilea amical România joacă marţi la Madrid, cu Columbia.

Au intervenit unele modificări în lotul cu care naţionala va aborda întâlnirea cu echipa sud-americană. După Nicuşor Bancu va părăsi cantonamentul şi Vasile Mogoş.

”Fundaşul dreapta a suferit o contuzie puternică la cap în prima repriză a meciului cu Irlanda de Nord şi a devenit indisponibil pentru partida de marţi. În urma investigaţiilor amănunţite efectuate la spitalul Floreasca s-a constatat că jucătorul e în afara oricărui pericol, însă i s-au recomandat câteva zile de repaus. Staff-ul echipei naţionale le urează însănatoşire rapidă celor doi, Nicuşor Bancu şi Vasile Mogoş, şi îi aşteaptă la viitoarele acţiuni ale tricolorilor”, se arată pe site-ul FRF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici