După caracatiţa Paul vine viţelul prezicător. Ce pronostic a dat Richie McCow

Richie McCow, viţelul-prezicător care se ocupă de pronosticarea rezultatelor meciurilor de la Cupa Mondială de rugby, după modelul caracatiţei Paul la Cupa Mondială de fotbal, a prezis victoria Argentinei în meciul cu Noua Zeelandă, din sferturile competiţiei.

876 afișări
Imaginea articolului După caracatiţa Paul vine viţelul prezicător. Ce pronostic a dat Richie McCow

Richie McCow (Imagine: Facebook)

Viţelul Richie McCow a primit acest nume după căpitanul Noii Zeelande, Richie McCaw, într-un joc de cuvinte: cow (vacă - în engleză).

Publicaţia New Zealand Herald se întreabă dacă nu cumva Richie McCow a fost atins de maladia "vacii nebune", după ce, din două sticle de lapte în culorile Argentinei şi Noii Zeelande, a optat pentru sticla în culorile argentiniene.

Însă cotidianul linişteşte fanii reamintind că Richie McCow nu este un prezicător infailibil şi s-a înşelat în privinţa unui rezultat la meciurile All Blacks din grupe.

Pentru celelalte meciuri din sferturi, Richie McCow a pronosticat victoriile Angliei (în meciul cu Franţa), Australiei (cu Africa de Sud) şi Irlandei (cu Ţara Galilor).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici