După ce a nu a luat startul în Turul Franţei, Andy Schleck nu va participa nici la Jocurile Olimpice

Ciclistul luxemburghez Andy Schleck, care a renunţat la Turul Franţei în urma unei accidentări, nu va participa nici la Jocurile Olimpice de Londra, a anunţat, joi, echipa RadioShack.

105 afișări
Imaginea articolului După ce a nu a luat startul în Turul Franţei, Andy Schleck nu va participa nici la Jocurile Olimpice

Andy Schleck (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Câştigătorul Turului Franţei din 2010 a efectuat, joi, noi examene medicale la Basel.

"Andy Schleck nu este la capacitate maximă. Examenele medicale au arătat că este pe drumul cel bun, dar fractura nu este vindecată complet", a declarat doctorul Andreas Gosele, responsabil medical al echipei Radio Shack.

Sportivul luxemburghez s-a accidentat la 7 iunie, în urma unei căzături într-o etapă de contratimp din Criteriul Dauphine.

"Recuperarea nu a mers la fel de repede cum am sperat. Sunt pe drumul cel bun, am început să fac înot pentru o recuperare mai rapidă. Nu vreau să mă gândesc că sezonul este încheiat din cauza acestei accidentări", a spus Andy Schleck.

Cursa pe şosea de la Jocurile Olimpice de la Londra va avea loc în 28 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici