Duru spune că mai sunt trei cluburi care nu au depus documentaţia de licenţiere

Şeful departamentului licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că mai sunt trei cluburi din Liga I care nu au depus documentaţia pentru licenţiere în vederea sezonului 2009/2010.

7 afișări

"În momentul de faţă, mai sunt trei cluburi care nu au depus documentaţia pentru licenţiere. Eu plec acasă, încă nu s-a făcut ora 00.00, ca să pot spune că într-adevăr nu au venit. Sper să nu mă cheme de acasă, pentru că am avut o zi lungă. Mâine vom da publicităţii, într-un comunicat, numele celor trei cluburi care nu şi-au depus documentaţia", a declarat Duru.

Viorel Duru a precizat că reprezentanţii clubului Rapid au ajuns, în cursul serii de marţi, la FRF şi au depus întreaga documentaţie. "Nu pot să precizez dacă şi-au achitat toate datoriile sau nu, nu am verificat. Dosarul va fi analizat până la data de 31 mai, iar atunci vom anunţa toate cluburile care obţin licenţa pentru sezonul 2009/2010. Cei de la Rapid au venit cu un dosar suplimentar, referitor la situaţia financiară la zi a clubului, care cuprindea acte doveditoare privind plata datoriilor", a afirmat Duru.

Termenul limită pentru depunerea documentelor de licenţiere este 31 martie, ora 00.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici