Dusan Uhrin jr a renunţat să preia conducerea tehnică a echipei FC Braşov

Antrenorul ceh Dusan Uhrin jr. a refuzat, luni seară, oferta clubului FC Braşov, chiar dacă săptămâna trecută bătuse palma cu oficialii grupării şi urma să preia echipa din 10 ianuarie 2015, după vacanţa de iarnă a jucătorilor, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul general Constantin Zotta.

166 afișări
Imaginea articolului Dusan Uhrin jr a renunţat să preia conducerea tehnică a echipei FC Braşov

Dusan Uhrin jr a renunţat să preia conducerea tehnică a echipei FC Braşov (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Din păcate aceasta este realitatea, Dusan Uhrin ne-a anunţat că nu va veni la FC Braşov. A petrecut aici câteva zile, a văzut echipa şi condiţiile şi din păcate a spus că nu poate accepta oferta. Îmi pare foarte rău, pentru că nu doar FC Braşov este în această situaţie grea şi are probleme, ci aproape toate cluburile din Liga I. Dusan Uhrin a fost corect faţă de noi, ne-am despărţit în relaţii bune şi, cine ştie, poate într-o altă conjunctură vom putea lucra împreună. Nu avem ce face, căutăm un alt antrenor pentru echipă. Avem câteva variante şi sunt sigur că până la reunire echipa va avea antrenor", a spus Zotta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Constantin Zotta anunţase, săptămâna trecută, că l-a ales pe cehul Dusan Uhrin jr. pentru funcţia de antrenor principal pentru că era nevoie de un tehnicianu de top, acesta urmând să preia formaţia ardeleană din 10 ianuarie 2015.

În vârstă de 47 de ani, Dusan Uhrin jr. a mai antrenat în Liga I mai bine de doi ani, la două echipe, Poli Timişoara şi CFR Cluj.

În prezent, echipa braşoveană, locul 10 în Liga I cu 19 puncte la finalul turului, este condusă de Adrian Szabo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici