Dusan Uhrin jr, noul antrenor al echipei Viktoria Plzen

Tehnicianul Dusan Uhrin jr a fost numit, marţi, în funcţia de antrenor principal al echipei Viktoria Plzen, adversara formaţiei Şahtior Doneţk în 16-imile de finală ale Ligii Europa.

114 afișări
Imaginea articolului Dusan Uhrin jr, noul antrenor al echipei Viktoria Plzen

Dusan Uhrin jr (Imagine: Thomas Câmpean / Mediafax Foto)

Uhrin jr, care în România a pregătit echipele FC Timişoara şi CFR Cluj, a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu Viktoria Plzen, înlocuindu-l pe Pavel Vrba, care va prelua naţionala Cehiei de la 1 ianuarie 2014, informează site-ul oficial al UEFA.

"Mi s-a oferit acest contract în urmă cu o lună, atunci când Pavel Vrba a anunţat că va prelua naţionala Cehiei. Ideea de a munci la Viktoria Plzen mi-a surâs. Echipa este bine structurată şi se află în formă bună. Pavel Vrba a făcut o muncă foarte bună, iar eu trebuie să continui. Sper să câştigăm titlul şi să jucăm un fotbal plăcut şi ofensiv. Filozofia mea este aceeaşi cu a lui Vrba", a spus Uhrin jr.

Tehnicianul ceh a vorbit şi despre întâlnirea cu Şahtior Doneţk, din 16-imile de finală ale Ligii Europa: "Această întâlnire va veni imediat după pauza de iarnă, va fi dificil pentru ambele formaţii. Şahtior Doneţk este condusă de Mircea Lucescu, un antrenor pe care îl ştiu foarte bine şi căruia îi place să joace pe atac. Vrem să ne calificăm şi pentru asta trebuie să începem cu o victorie în manşa tur".

Viktoria Plzen şi Şahtior Doneţk se vor întâlni în 16-imile de finală ale Ligii Europa. Meciul tur va avea loc la 20 februarie 2014, în Cehia, returul fiind programat o săptămână mai târziu, în Ucraina.

Dusan Uhrin jr, în vârstă de 46 de ani, a pregătit în cariera sa echipele Bohemians Praga, Mlada Boleslav, FC Timişoara, CFR Cluj, AEL Limassol şi Dinamo Tbilisi.

Viktoria Plzen, campioana en-titre a Cehiei, ocupă în acest moment locul secund în clasament, la cinci puncte în urma liderului Sparta Praga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici