Echipa Al Ettifaq, antrenată de Ioan Andone, a retrogradat din prima ligă saudită

Echipa Al Ettifaq, antrenată de Ioan Andone şi la care evoluează şi fostul rapidist Nicolae Grigore, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, de Al Ahli şi a retrogradat în liga secundă a Arabiei Saudite.

80 afișări
Imaginea articolului Echipa Al Ettifaq, antrenată de Ioan Andone, a retrogradat din prima ligă saudită

Ioan Andone (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Golul victoriei a fost marcat în minutul 90+4, de jucătorul oaspeţilor Mohammed Al Rashed, care a înscris în propria poartă. Grigore nu a evoluat în acest meci. La gazde, fostul jucător al Pandurilor Eric a jucat până în minutul 69.

La finalul celor 26 de etape, Al Ettifaq a ocupat penultimul loc, primul retrogradabil, cu 26 de puncte, acelaşi număr ca ocupanta poziţiei a 12-a, Al Shoalah, dar având rezultate mai slabe în meciurile directe.

În februarie, antrenorul Ioan Andone semnase un contract valabil până la finalul sezonului, cu posibilitate de prelungire, cu gruparea Al Ettifaq Damman.

El l-a înlocuit pe sârbul Goran Tufegdzici. Andone a mai antrenat echipa saudită în prima jumătate a anului 2009.

Când a preluat Andone echipa, după 21 de etape, Al Ettifaq ocupa locul 10 din 14 în campionatul saudit, cu 22 de puncte.

Titlul a fost cucerit de Al Nasr, cu 65 de puncte, în timp ce Al Hilal cu 63 de puncte, şi Al Ahli cu 45 de puncte au completat podiumul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici