Echipa de baschet CS Otopeni a renunţat la jucătorii străini

Conducerea echipei de baschet masculin CS Otopeni a decis să renunţe la jucătorii străini, după opt etape derulate din actuala stagiune, principalul motiv fiind lipsa banilor.

174 afișări
Imaginea articolului Echipa de baschet CS Otopeni a renunţat la jucătorii străini

Echipa de baschet CS Otopeni a renunţat la jucătorii străini (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

CS Otopeni a bifat o singură victorie în actualul sezon al Diviziei A, însă lipsa banilor a dus la o decizie tranşantă a conducerii în privinţa jucătorilor străini. "A avut loc o şedinţă în care am fost anunţaţi că se renunţă la jucătorii străini. Nu sunt bani şi, sincer, nu avea rost să mai rămânem la echipă în astfel de condiţii. O să mergem acasă şi vom vedea ce va fi din iarnă. Sunt nişte restanţe financiare pe 2 luni, sperăm să ne primim drepturile şi să ne vedem fiecare de drum. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, vom lua alte măsuri", a declarat miercuri unul dintre jucătorii străini de la CS Otopeni.

În lotul formaţiei antrenate de Eugen Ilie au jucat în acest tur de campionat Courtney Scott, Vladan Jocovici, Slobodan Popovici, Miljan Medvedj şi Angel Santana, ultimul avâns şi cetăţenie română.

Americanul Brian Burell a părăsit anterior echipa din Otopeni.

După opt etape derulate în Divizia A, CS Otopeni ocupă locul 15, cu doar 9 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici