Echipa de futsal FC Craiova s-a retras din campionat

Finanţatorul echipei de futsal FC Craiova, Sorin Croitoru, a anunţat că formaţia din Bănie a luat decizia de a se retrage din acest sezon al primei divizii, fiind nemulţumită de arbitrajele de care a avut parte, mai ales în play-off.

230 afișări
Imaginea articolului Echipa de futsal FC Craiova s-a retras din campionat

Echipa de futsal FC Craiova s-a retras din campionat

"Am trimis o adresă la federaţie, iar miercuri au luat şi ei decizia să nu ne mai programeze. Am retras echipa din cauza prestaţiilor arbitrilor. În loc să fim în clasament în primele locuri, ne situăm doar pe locul şapte. Am avut parte de arbitri care ne-au furat şi pot da nume: Sorescu la Deva, Mititelu la Simeria şi Gherman la Galaţi. M-am săturat să tot fac memorii şi acei arbitri să fie retinuţi o etapă de la delegări în Liga I, dar să poată arbitra în liga secundă. Eu bag bani şi ei mă fură, nu mi se pare corect", a spus oficialul grupării craiovene.

Croitoru a precizat că un alt motiv al acestei decizii drastice îl reprezintă prestaţiile slabe din acest sezon ale unor jucători pe care i-a ajutat.

Decizia de retragere din campionat face ca jucătorii echipei FC Craiova să ia în considerare ofertele de plecare la alte formaţii, patru dintre fotbalişti, Bugală, Mihalache, Relea şi portarul Rizan, având şanse mari să ajungă la divizionara secundă Galaxy Mediaş. "Cei patru vor merge să ajute Mediaş, dacă vor. Aş fi vrut ca jucătorii să ajunga la cele două echipe din Craiova, Gecorom (liga a II-a) sau Şcoala Ignat (campionatul judeţean)", a afirmat Croitoru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici