Echipa Italiei a fost înfrântă de echipa Germaniei, dar a rezistat eroic pe Borussia-Park

În lupta pentru Liga Naţiunilor, Italia a fost nimicită de Germania pe stadionul Borussia-Park.

3626 afișări
Imaginea articolului Echipa Italiei a fost înfrântă de echipa Germaniei, dar a rezistat eroic pe Borussia-Park

Sursa - Facebook, Germany Football Team - Die Mannschaft

The Sporting News a relatat cele mai importante momente ale meciului memorabil dintre Germania şi Italia. 

Min. 90 +3: GOL! Germania 5-2 Italia

Un alt gol de consolare pentru Italia, când Bastoni loveşte mingea cu capul un corner la bara apropiată.

Min. 90 +3: Neuer reuşeşte o salvare uluitoare cu o singură mână pentru a respinge lovitura incredibilă a lui Dimarco de la 25 de metri.

Min. 90: Stach are, de asemenea, un impact instantaneu, dar nu îşi poate direcţiona şutul spre ţintă dintr-o reducere.

Min. 88:  Jonathan Tah şi Anton Stach intră ambii în locul lui Niklas Sule şi Gundogan. Există, de asemenea, o scurtă pauză, când câţiva fani au intrat pe teren.

Min. 85: Dimarco face bine să ridice mingea pe terenul de pe aripa stângă şi apoi o trece la Barella, dar centrarea lui este slabă.

Min. 83: Kimmich îl faultează pe Gnonto în mijlocul terenului. Adolescentul talentat a fost una dintre puţinele scântei strălucitoare pentru Italia în această seară.

Min. 78: GOL! Germania 5-1 Italia

Gnonto, tânărul de 18 ani de la FC Zurich, găseşte fondul fileului pentru a oferi Italiei un gol de consolare. El loveşte de la distanţă scurtă după salvarea lui Neuer din şutul iniţial al lui Dimarco din stânga.

Min. 76: Schamaccha, care are 16 goluri în Seria A în acest sezon, începe, dar simte  că este puţin prea târziu.

Min. 74: Marcatorii Muller şi Werner sunt scoşi cu Jamal Musiala şi Lukas Nmecha.

Min. 69: GOL! Germania 5-0 Italia

Donnarumma dă mingea stângaci, iar Werner îşi păstrează calmul pentru a trece pe lângă el şi a-şi lua a doua parte din noapte. Ce mizerie în spate pentru Italia!

Min. 68: GOL! Germania 4-0 Italia

Gnabry retrage mingea pentru a-l pune pe Werner, iar atacantul lui Chelsea dă în sfârşit golul,  din interiorul careului de şase metri.

Min. 67: Gundogan încearcă să-şi plaseze şutul în dreapta jos a porţii de la marginea careului, dar este blocat.

Min. 66: Spinazzola este retras pentru Federico Dimarco de la Inter Milano.

Min. 63: Barella trece pe lângă Rudiger, dar şutul lui este sălbatic şi trece peste bară. Serge Gnabry este înlocuit de Hofmann.

Min. 61: Antonio Rudiger primeşte cartonaş galben pentru că l-a pus la pământ pe Wilfried Gnonto.

Min. 59: Kimmich aruncă mingea în careu, care este în mod inteligent manipulată de Sane, Werner ajungând la stâlpul din spate, dar şutul atacantului Chelsea este unul blând.

Min. 58: Cursa lui Sane prin linia de fundal italiană este doar în ofsaid, dar Donnarumma reuşeşte o salvare decentă de pe margine. Germania nu are chef să se oprească la trei goluri în această seară...

Min. 55: Barella este convins că a marcat, dar Neuer reuşeşte o salvare strălucitoare. Caprari joacă în Barella, care îl ia în jurul lui Neuer şi, cumva, se întoarce să-l scoată de pe linie. Reluările arată că Barella era oricum în offsaid, dar totuşi asta a fost chiar în sertarul de sus de la Neuer.


Min. 51: GOL! Germania 3-0 Italia

Muller intră în acţiune. Spinazzola nu reuşeşte să îndepărteze centrarea şi încercarea sa de îndepărtare cade la picioarele lui Muller care o loveşte prima dată în spatele fileului într-un mod nemilos.

Min. 47: Schimbare uriaşă pentru Italia, Cristante este prezentat cu ceva spaţiu pe marginea careului, dar şutează pe lângă poartă.

Min. 46: Schimbare dublă pentru Italia, Gianluca Caprari şi Giorgio Scalvini intră în locul lui Davide Frattesi şi Raspadori.

Min. 45 +3: GOL! Germania 2-0 Italia

Ilkay Gundogan aruncă mingea direct pe mijloc pentru a completa o deschidere excelentă de 45 de minute.

Min. 45 +2: Penalty Germania! Hofmann este lovit de Alessandro Bastoni în careu şi nu există plângeri de la italieni acolo.

Min. 43: Politano este scos şi Luiz Felipe este la debutul său în Italia.

Min. 42:  Cristante are un pic de durere deoarece pare să fi ieşit mai rău într-o coliziune şi arată disconfort la coaste.

Min. 41: Încă o salvare mare a şutului italian. Sane îi pasează pe dreapta lui Werner care atinge o atingere şi lansează un şut puternic care o obligă pe Donnarumma să-l răstoarne peste bară.

Min. 38: O performanţă îngrijită a lui Thomas Muller îi permite lui Sane să pătrundă în spaţiu, dar şutul său de la marginea careului este la o înălţime confortabilă pentru care Donnarumma să se ocupe.

Min. 35: Un efort slab al lui Nicolo Barella de la marginea careului trece mult peste. Italianul priveşte consternat spre gazon.

Min. 33: Un pasaj de atac grozav îl vede pe Werner să joace în Hofmann pe dreapta şi efortul său pentru prima dată îl determină pe Donnarumma să coboare rapid în stânga lui pentru a-l respinge

Min. 29: Un joc de pregătire răbdător din Italia dintr-un corner se termină în cele din urmă cu o centrare slabă a lui Politano şi este eliminată uşor.

Min. 26: Werner găseşte spaţiu pe dreapta de această dată, dar în încercarea de a centra, Leonardo Spinazzola îl blochează şi îl ricoşează pe Werner şi  aruncă  o lovitură de la poartă, spre frustrarea germanului.

Min. 23: Cristante are norocul să scape fără cartonaş după ce i-a tras tricoul lui Sane, neamţul a scăpat de el la mijlocul terenului.

Min. 20: Matteo Politano coboară după ce a primit o lovitură accidentală în faţă de la braţul lui David Raum când a urcat pentru o lovitură de cap. Lovitura liberă rezultată este aruncată în careu şi Bryan Cristante trece cu capul peste bară din ieşire.

Min. 17: Italia se străduieşte să ajungă în posesia mingii chiar acum şi să o continue la mijlocul terenului cu câteva pase neglijente.

Min. 14: Werner găseşte mult spaţiu pe stânga, dar centrarea sa se sustrage pe toată lumea. Rudiger are o lovitură de cap liberă din colţul rezultat, dar trece pe lângă bară.

Min. 10: GOL!  Germania 1-0 Italia

Joshua Kimmich deschide scorul! 

Min. 8: Uriaşă salvare dublă a lui Manuel Neuer pentru a-l respinge pe Giacomo Raspadori care trage direct în portar din interiorul careului de şase metri după ce a conectat cu o centrare din dreapta.


Min. 6: Leroy Sane are prima şansă mare reală a serii. Italia este prinsă la pauză, iar Sane ridică mingea de la marginea careului, dar  trage şutul la mică distanţă de stâlpul stâng.

Min. 3: Un început pozitiv din partea Germaniei care câştigă primul corner. Antonio Rudiger dă  lovitura cu capul, dar Gianluigi Donnarumma îl respinge cu pumnul.

Min. 1: Timo Werner se găseşte într-o poziţie excelentă în careul Italiei, dar îşi pune picioarele în încurcătură şi şutul său iniţial este blocat.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici