Echipa lui Mititelu ar putea evolua la Petroşani

FC Universitatea Craiova ar putea disputa meciurile de pe teren propriu la Petroşani, finanţatorul Adrian Mititelu trimiţând o cerere în aceast sens Consiliului Local, care o analizează vineri.

96 afișări
Imaginea articolului Echipa lui Mititelu ar putea evolua la Petroşani

Adrian Mititelu (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Am ales Valea Jiului şi în special baza sportivă de la Petrişani, pentru că sunt foarte mulţi suporteri în vale. L-am delegat pe preşedintele Marcel Iancu să se ocupe de toată problema şi sperăm ca totul să fie bine. Am ales Valea Jiului pentru că este o zonă liberă de roşu", a declarat Mititelu.

După excluderea grupării FC Universitatea Craiova, în vara anului 2011, Adunarea Genereală a FRF a oferit, anul trecut, câte un loc în Liga a II-a atât clubului condus de Mititelu, conform unei hotărâri a Curţii de Apel Bucureşti, cât şi Primăriei Craiova, locuri neocupate până în prezent.

Iniţial, primarul Lia-Olguţa Vasilescu l-a susţinut pe Mititelu în disputa sa cu FRF şi în încercarea de a reînscrie echipa în Liga a II-a. Văzând că Mititelu nu reuşeşte să facă rost de banii necesari înscrierii formaţiei în Liga a II-a, Primăria Craiova a decis să formeze o altă echipă în cadrul Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

Autorităţile locale din Craiova au evacuat, la 27 iunie, gruparea Universitatea Craiova patronată de Adrian Mititelu de la Stadionul Ion Oblemenco, pentru a face loc noii grupări.

Ulterior, finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat că gruparea pe care o conduce urmează să se reafilieze şi să se înscrie în competiţie. El a menţionat că echipa îl are antrenor pe italianul Nicolo Napoli, iar clubul a înregistrat deja la FRF documentele pentru 20 de jucători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici