Echipa Minerul Lupeni se va desfiinţa

Preşedintele de onoare al grupării Minerul Lupeni, Cornel Resmeriţă, le-a transmis jucătorilor formaţiei din Liga a II-a, după înfrângerea din meciul de pe teren propriu cu CS Mioveni, scor 0-3, că echipa se va desfiinţa din cauza crizei financiare şi a arbitrajelor.

95 afișări
Imaginea articolului Echipa Minerul Lupeni se va desfiinţa

Echipa Minerul Lupeni se va desfiinţa (Imagine: Montaj Foto)

"Nu vreau să îmi bat joc de oamenii din oraş şi să bag bani într-o echipă care nu oferă nimic. Arbitrajele împotriva noastră, dar şi lipsa banilor m-au determinat să iau această decizie", a declarat Resmeriţă.

Jucătorii echipei Minerul Lupeni au fost anunţaţi în vestiar, după meci, că sunt liberi de contract şi pot pleca unde doresc.

"Noi sperăm că totul se va rezolva şi că această decizie a fost luată la supărare şi la nervi. Ar fi păcat ca echipa să se desfiinţeze", a afirmat fundaşul Robert Daj.

Confirm responsabililor clubului, anunţul oficial privind desfiinţarea grupării va fi făcut, luni, de la ora 11.00, într-o conferinţă de presă ce va avea loc la Primăria Lupeni.

După şase etape ale Ligii a II-a, Minerul Lupeni ocupă locul 15 în clasamentul seriei a II-a, cu patru puncte, înregistrând patru înfrângeri, o victorie şi un rezultat de egalitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici