Echipa naţională: 15 stranieri convocaţi de principiu pentru meciurile cu Luxemburg şi Franţa

Selecţionerul Victor Piţurcă a decis să trimită convocări de principiu unui număr de 15 jucători legitimaţi la cluburi din străinătate, pentru meciurile cu Luxemburg şi cu Franţa, din preliminariile Euro-2012, informează site-ul oficial al FRF.

244 afișări
Imaginea articolului Echipa naţională: 15 stranieri convocaţi de principiu pentru meciurile cu Luxemburg şi Franţa

Echipa naţională: 15 stranieri convocaţi de principiu pentru meciurile cu Luxemburg şi Franţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jucătorii care au primit, joi, telegrame de convocare sunt: Costel Pantilimon (Manchester City), Cristian Săpunaru (FC Porto), Dorin Goian (Glasgow Rangers), Ştefan Radu (Lazio Roma), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Ovidiu Petre (Modena Calcio), Răzvan Cociş (FC Rostov), Paul Codrea (Siena), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Gheorghe Bucur, Dacian Varga (ambii Kuban Krasnodar), Ianis Zicu (ŢSKA Sofia), Bogdan Stancu (Galatasaray), Ionuţ Mazilu (Arsenal Kiev), Ciprian Marica (FC Schalke 04).

Cei 15 jucători vor primi, vineri, faxuri de confirmare sau de revocare, în funcţie de starea de sănătate şi de forma sportivă de moment a acestora.

Jucătorii legitimaţi la cluburi din ţară, convocaţi pentru aceste două meciuri, vor fi stabiliţi în cursul serii zilei de duminică, 28 august, convocarea fiind prevăzută, la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, la ora 12.00 a zilei de luni, 29 august. Victor Piţurcă va susţine o conferinţă de presă la ora 12.30, fiind urmat de doi dintre fotbaliştii convocaţi.

Delegaţia României va decola spre Luxemburg, de pe aeroportul Henri Coandă, în 31 august, la ora 18.25, urmând să fie cazată la hotelul DoubleTree by Hilton. După meci, echipa naţională va pleca din Luxemburg, în data de 3 septembrie, ora 11.00.

Suporterii români vor putea achiziţiona bilete în sectoarele special rezervate, la preţurile de 10 şi, respectiv, 25 euro, la oricare dintre punctele indicate în comunicatul federaţiei luxemburgheze. În ziua meciului, la stadion vor fi deschise două case speciale pentru fanii României.

Meciul Luxemburg - România se va disputa pe stadionul Josy Barthel din Luxemburg, în data de 2 septembrie, de la ora 20.30, iar partida România - Franţa va avea loc pe Naţional Arena, la 6 septembrie, de la ora 21.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici