Echipa naţională a României a obţinut cu Andorra prima victorie pe Arena Naţională

Reprezentativa României a obţinut, marţi, în faţa selecţionatei Andorrei, prima victorie pe Arena Naţională, aceasta fiind a patra partidă disputată de "tricolori" pe această arenă de la inaugurarea care a avut loc în 6 septembrie 2011.

352 afișări
Imaginea articolului Echipa naţională a României a obţinut cu Andorra prima victorie pe Arena Naţională

Echipa naţională a României a obţinut cu Andorra prima victorie pe Arena Naţională (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

Partidele disputate până acum de prima reprezentativă pe Arena Naţională sunt: România - Franţa 0-0, la 6 septembrie 2011, România - Belarus 2-2, la 7 octombrie 2011, România - Uruguay 1-1, la 29 februarie 2012 şi România - Andorra 4-0, la 11 septembrie 2012.

Întâlnirea de marţi seară a fost al 634-lea meci al naţionalei (al 258-lea acasă), în care s-a înregistrat a 258-a victorie (a 161-a pe teren propriu).

De la meciul din finalul preliminariilor pentru Euro-2008, disputat la 21 noiembrie 2007, ultimul de pe vechiul stadion Naţional, 6-1 cu Albania, prima reprezentativă nu a mai reuşit nicio victorie la o diferenţă de peste patru goluri.

În partida cu Andorra a debutat Raul Rusescu, atacant care devine astfel al 781-lea jucător din istoria naţionalei.

Aflat la a treia partidă pentru prima reprezentativă, Alexandru Maxim este primul jucător de la Pandurii Târgu Jiu care marchează pentru echipa naţională.

Mijlocaşul formaţiei Granada, Gabriel Torje, se află la a treia partidă consecutivă în care înscrie pentru echipa naţională după golurile marcate cu Slovenia şi Estonia. FRF susţine că Lazăr şi Găman au marcat primele lor goluri pentru naţională, deşi la reuşita fundaşului de la Astra Ploieşti mingea a fost introdusă în plasă de portarul reprezentativei Andorrei.

Echipa naţională a României a învins, marţi, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-0 (2-0), reprezentativa Andorrei, în cel de-al doilea meci susţinut în grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. Golurile partidei au fost marcat de Torje '29, Lazăr '44, Gomes '90+1 autogol şi Maxim 90+3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici