Echipa României – locul 5 la Campionatul Mondial la spadă feminin juniori

Echipa naţională de spadă junioare a României formată din Cristina Constantinescu, Andrada Ghica, Bianca Moroianu şi Emma Şonţ a obţinut duminică locul 5 în proba pe echipe la Campionatul Mondial de Scrimă de la Dubai.

89 afișări
Imaginea articolului Echipa României – locul 5 la Campionatul Mondial la spadă feminin juniori

Echipa României – locul 5 la Campionatul Mondial la spadă feminin juniori

Tricolorele au început competiţia cu o victorie muncită în faţa Germaniei. Adversarele au început mai bine şi au condus în prima parte a meciului, distanţându-se şi la opt puncte în finalul celui de-al cincilea releu (25-17). Din acel moment, însă, echipa României a revenit şi a câştigat.

A urmat Egiptul, în optimi, cu o victorie clară, 45-32. În sferturi, România a întâlnit Israel, care a dominat întreaga partidă şi s-au impus cu 45-31, trimiţând echipa României în turneul pentru locurile 5-8.

Cele patru componente ale echipei României şi-au revenit însă rapid după înfrângere şi s-au mobilizat învingând Uzbekistanul, cu 45-42, pentru ca în meciul pentru locul 5 să întreacă Marea Britanie, după o luptă foarte strânsă: 41-40.

România a încheiat concursul pe poziţia a cincea, un rezultat considerat excelent de reprezentanţii federaţiei române de specialitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici