Echipa României, vicecampioană la Jocurile Mondiale ale Copiilor

Naţionala under 13 a României, cu fiul fostului selecţioner Gheorghe Hagi, Ianis, în componenţă, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Ucrainei, în finala turneului de fotbal din cadrul Jocurilor Mondiale ale Copiilor, de la Ankara, informează ajansspor.com.

9 afișări

Meciul s-a desfăşurat sub forma a două reprize de câte 30 de minute.

Potrivit ajansspor.com, Ianis Hagi a evoluat până în minutul 54, iar după ce a fost schimbat s-a dus pe banca de rezerve şi a început să plângă. Fiul lui Hagi, care a fost calmat ulterior de antrenorul echipei României, a plâns şi când meciul s-a încheiat cu victoria Ucrainei.

Pe locul trei la turneul de la Ankara s-a clasat Ungaria, care s-a impus în faţa naţionalei under 13 a Albaniei, scor 1-0. Poziţia a cincea a fost ocupată de Turcia, învingătoare, vineri, în faţa Belarusului, scor 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici