Echipajul feminin de 4 vâsle, medalie de bronz, la CE de la Plovdiv

Echipajul feminin de patru vâsle, format din sportivele Cristina Ilie, Ioana Crăciun, Camelia Lupaşcu şi Nicoleta Albu, a obţinut duminică medalia de argint, la Campionatele Europene de canotaj, de la Plovdiv (Bulgaria).

69 afișări

Echipajul românesc a încheiat cursa de 2000 de metri cu timpul de 6:41.61 minute, cucerind medalia de bronz. Proba a fost câştigată de Ucraina (aur, 6:32.75 minute), urmată de Polonia (argint, 6:35.30 minute).

În prima finală a zilei, cu echipaj românesc la start, Camelia Lupaşcu şi Nicoleta Albu au câştigat medalia de aur, la dublu rame fără cârmaci, cu timpul de 7:29.22 minute. În următoarea finală, echipajul similar masculin, format din sportivii Cristi-Ilie Pîrghie şi Alexandru Palamariu, s-a clasat pe locul 6 (6:47.90 minute).

Obiectivul delegaţiei României la CE de la Plovdiv este de câştigare a 1-2 medalii şi o clasare pe locurile 4-6, acesta fiind deja îndeplinit.

Două echipaje feminine, dublu rame fără cârmaci şi cel de 8 plus 1, sunt calificate la Jocurile Olimpice, după participarea recentă la Campionatele Mondiale, de la Bled.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici