Echipajul feminin de 8+1 al României, locul întâi la CE de la Poznan

Echipajul feminin de 8+1 al României, format din Rodica Şerban, Viorica Susanu, Simona Muşan, Ana Maria Apachiţei, Aurica Bărăscu, Ioana Papuc, Georgeta Damian-Andrunache, Doina Ignat şi Elena Georgescu-Nedelc, s-a clasat, duminică, pe locul întâi la Campionatele Europene de canotaj de la Poznan.

1 afișare

Potrivit AFP, echipajul din România a fost cronometrat cu timpul de 6 minute, 23 de secunde şi 24 de sutimi. Pe poziţiile a doua şi a treia au terminat Germania şi Marea Britanie.

Tot la Poznan, echipajul feminin format din Ionelia Neacău, Eniko Barabas, Camelia Lupaşcu, Roxana Cogianu a ocupat locul doi, cu timpul 6:47.50, fiind devansat de Switlana Spiruchowa, Natalia Huba, Olena Olefirenko şi Tatiana Kolesnikowa din Ucraina (6:42.34).

De asemenea, echipajul Adelina Cojocariu/Nicoleta Albu a obţinut medalia de bronz, cu timpul 7:34.60. Primele poziţii au fost ocupate de sportive din Germania (7:18.00) şi Rusia (7:30.90).

În finalele Campionatelor Europene de la Poznan a concurat şi echipajul masculin de 8+1 al României, format din Vlăduţ Luchian, Marcus Despina, Marius Băcăoanu, Marius Oros, Ionuţ Moisă, Gheorghiţă Munteanu, Raul Ghebosu, Marius Luchian, Ionuţ Grigore, însă acesta s-a clasat pe ultima poziţie, a şasea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici