Echipament special pentru echipa naţională de fotbal U21, la Olimpiada de la Tokyo

  • Fotbalul românesc revine la Jocurile Olimpice după mai bine de jumătate de secol, iar performanţa este onorată cu un kit de joc în ediţie limitată.
  • Echipa de fotbal U21 a României va purta la Jocurile Olimpice de la Tokyo un echipament special creat împreună cu suporterii.
289 afișări
Imaginea articolului Echipament special pentru echipa naţională de fotbal U21, la Olimpiada de la Tokyo

Echipament special pentru echipa naţională de fotbal U21, pentru Olimpiada de la Tokyo

Fotbalul românesc revine la Jocurile Olimpice după mai bine de jumătate de secol, iar performanţa este onorată cu un kit de joc în ediţie limitată.

„Generaţia lui Puşcaş, Radu, Hagi sau Coman a realizat în 2019 nu doar cea mai bună performanţă din istoria României U21, semifinalele Campionatului European, ci a readus fotbalul nostru la Jocurile Olimpice după peste jumătate de veac. Tot la Tokyo, dar în 1964, o altă generaţie de talent, în care se regăseau Adamache, Ienei, Pîrcălab şi Dan Coe, reprezenta România”, anunţă Federaţia Română de Fotbal.

În 2021, cei care şi-au spus „generaţia de fier” merg în Japonia, la Jocurile Olimpice, iar pentru ei, Federaţia Română de Fotbal a creat împreună cu suporterii un echipament de joc special, dedicat sărbătorii olimpice.

„Am lansat fanilor provocarea de a imagina designul echipamentului şi am primit aproape 100 de propuneri. Ulterior, comisia formată din Horia Brenciu (artist), Vlad Munteanu (manager operaţional loturi naţionale FRF), Alfonso Flores (manager sponsorizări Joma) şi reprezentanţi ai departamentelor comunicare şi marketing FRF a ales viziunea câştigătoare a lui Cătălin Marian”, spun reprezentanţii FRF..

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici