Echipele româneşti şi-au aflat posibilii adversari din play-off-ul Conference League

Tragerea la sorţi a play-off-ului UEFA Europa Conference League, ultima rundă înaintea fazei grupelor, a avut loc marţi la Nyon, a anunţat Federaţia Română de Fotbal.

845 afișări
Imaginea articolului Echipele româneşti şi-au aflat posibilii adversari din play-off-ul Conference League

Sursa foto: UEFA

Cele 4 echipe româneşti aflate în competiţie, CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, şi-au aflat astfel posibilii adversari, dacă vor trece, în această săptămână şi săptămâna viitoare, de turul 3 preliminar.

FRF anunţă că, în cazul prezenţei în play-off, Universitatea Craiova şi FCSB vor evolua în prima manşă pe teren propriu, în timp ce campioana CFR Cluj şi câştigătoarea Cupei, Sepsi, vor juca acasă meciul decisiv din dubla confruntare. Partidele vor avea loc pe 18, respectiv 25 august.

Iată cum arată tragerea la sorţi a play-off-ului UEFA Europa Conference League:

  • NK Maribor (Slovenia) / HJK Helsinki (Finlanda) vs Shakhtyor Soligorsk (Belarus) / CFR Cluj
  • APOEL FC (Cipru) / FC Kyrzylzhar Petropavlovsk (Kazahstan) vs Sepsi OSK / Djurgårdens IF (Suedia)
  • FC Zorya Lugansk (Ucraina) / Universitatea Craiova vs FC Lugano (Elveţia) / Hapoel Beer-Sheva (Israel)
  • Dunajska Streda (Slovacia) / FCSB vs Viking FK (Norvegia) / Sligo Rovers (Irlanda).

În prima manşă a turului 3 preliminar, miercuri, de la ora 21.30 se dispută partida Dunajska Streda – FCSB, iar joi de la ora 20.00 meciul Shakhtyor – CFR Cluj, de la ora 20.30 Zorya Lugansk – Universitatea Craiova şi de la ora 21.00 partida Sepsi OSK – Djurgårdens.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici